A srácok miért mernek mindenhova odahugyozni?
Figyelt kérdés
Nem felnek hogy meglatjak oket? Pl ha valaki meglatja oket lese szarjak miert?2021. febr. 14. 21:34
11/61 anonim válasza:
"ha valaki meglatja oket lese szarjak miert?"
Azért, mert hugyoznak és nem szarnak.
12/61 anonim válasza:
Mert egyszerűbb mint a nőknek, de azért ne vegyél mindenkit egy kalap alá néhány tirpákkal, akik igénytelenek és nem bújnak el, amikor huggyozni mennek.
Pl. Pistikének nagyon kell városban, ezért a városi aluljáróban intézi el, vagy a városban lehuggyozza a házfalat, vagy Zolika, neki is nagyon kell, de ő jólnevelt, ezért keres egy bokrot vagy ahol nem látja senki és ott elvégzi.
13/61 anonim válasza:
Én se huggyozok mindenhová. Pl. otthon a kertben is a bokor mögött
14/61 anonim válasza:
Nem aggódnak-e? Dehogynem. Ha tudnád, mennyivel többen hugyoznak, mint hiszed, csak nem látsz be a bokrok mögé... Az már nagyon vészhelyzet vagy nagyon lehetetlen belvárosi terület, ha te embert látsz hugyozni...
15/61 A kérdező kommentje:
11es De nem aggodnak h valami jarokelo megszolja oket??
2021. febr. 15. 01:27
16/61 anonim válasza:
Hajnal 3kor a kutya nem látja őket. Meg általában részegek is, szóval az is felbátorít.
17/61 A kérdező kommentje:
Es akkor amikor meg korabb van ? 😂
2021. febr. 15. 02:45
18/61 anonim válasza:
Ha meglátják mi van? Pisilésnél nekük a nadrágjukat nem kell lehúzniuk a fenekükről. Hátulról nézve simán csak állnak.
19/61 anonim válasza:
#6 os neked úgy van 25 mint nekem térdig erő cickoim. Lol
A fiuknak könnyű , csak elő kell kapni a kukit. Ennyi.
20/61 anonim válasza:
Nekem első emeleti a lakásom, az erkély egy parkra néz, a fáktól alig lehet kilátni. Az erkély alatt már fű van és kezdődik a nagy pázsit. Nyáron, mikor már beesteledik, gyakran hugyozom ki az erkélyről a fűre. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!