A srácok miért mernek mindenhova odahugyozni?
azért a színpadon nem tenném.
De azért van a beépített slag, hogy minden növény kellően meg legyen locsolva.
"ha valaki meglatja oket lese szarjak miert?"
Ööö...te mit szólnál hozzá, ha valaki odamenne hozzád hugyozás közben és leszarna?
Azok a férfiak akik az utcán pisilnek többnyire részegek (pl.: részeg egyetemista) vagy rettenetesen durván lecsúszott emberek. (pl.: Hajléktalan, drog/alkohol függő stb...)
Szerintem őket nem zavarja hogy mások láthatják őket.
Olyan meg nem hiszen hogy van, hogy valaki józan állapotban normális anyag és mentális háttérrel az utcán vizel.
Ilyenkor egy normális emberben az a gondolat menet megy le, hogy "bemegyek egy étterembe és veszek egy kólát, majd elmegyek WCre"
Van, de nincs klotyó akkor egy félreeső árnyékában megbúvó 120magas bokor maga a megváltás.
Vezetés közben is jöhet S nem ha 2 pihenő között akkor az elég nagy úr.
Amúgy nem értem... Miért kéne érdekelnie, hogy valaki meglát-e?
Mindenki látott már fszt, meg amúgyse hiszem, hogy bárki is azt nézné.
Nagyon életszerű:
"Ott pisil egy srác a bokornál, nézzük meg a lankadt fszát"
Azért az idő és a hely sem mindegy.
A napközis illuminált-usok szerintem problémásak.
Egy késő tavaszi reggel a buszmegtől nem messze odatántorgott a fához, megöntözi tisztességgel. S ha ez nem elég, közben szerencsétlen anyukát meg a gyerek is zaklatja, hogy "Mit csinál, a bácsi?" ... "Pisil? Nekem is pisilni kell!"
Zavaró volt, de a maga módján kabaré szituáció lett belőle.
Ez a részeg disznó, a zavart anya, és a kíváncsi de őszinte gyerek története. + A köcsögé aki az orra alatt kinevette őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!