Elítéled és rosszat kívánsz a maszkelleneseknek?
A maszkviselést gyűlölöm, utálom, rühellem, mint a szart. Amíg nem vezették be szeptembertől a munkahelyemen is, addig még nem volt gáz. Boltban vagy buszon, vonaton kibírtam benne azt a negyed-fél órát. Ráadásul pár hónapja még rá se szóltak nagyon az emberre, ha esetleg az orra kint volt.
De amióta már az orr sem lehet kint semmikor sem, és a munkahelyen is 2 hónapja hordani kell az eleve levegőtlen üzemben, (ráadásul azt is nézik 8 órán keresztül, ha akárcsak egy kicsit is lecsúszott az orrom alá és egyből szóváteszik), azóta pokolra kívánom azt, aki ezt kitalálta.
Vírus ide vagy oda, már nem egy ember mondja, hogy ezek a szarok semmit nem érnek a vírus ellen, mert a szöveten simán keresztül hatol, annyival kisebb. Állítólag olyan, mintha szúnyogháló helyett drótkerítéssel védekezne valaki a szúnyogok ellen...
Egyébként meg kötelező maszkhordás ide vagy oda, ugyanúgy nő a fertőzöttek száma, szóval az tuti, hogy nem ez fog egy vírust megállítani, hogy mindenkinek a pofáját eltakartatják, lassan már az utcán is. (Ha ez utóbbit is be merik itthon vezetni, mint a cseheknél és a szlovákoknál, abból óriási balhé lesz itthon, abban szinte biztos vagyok).
A lényeg, hogy én nem utálkozok, nem gyűlölök senkit, kivéve ennek a maszkos dolognak a kitalálóját. Sőt, a gyűlölet nagyon enyhe szó erre. Simán megcsinálnám vele, hogy odavarratnék a szájára egy maszkot, de úgy, hogy soha többé ne tudja levenni. Aludjon abban, éljen abban, az evést-ivást meg oldja meg, ahogy tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!