Elítéled és rosszat kívánsz a maszkelleneseknek?
"Vannak, akiket irritál, ha valaki különbözni mer, talán mert ő nem mer és tudat alatt irigyli a másikat"
Ezért gyűlölnek titeket a normális emberek, mert képtelenek vagytok felfogni, hogy nem azért hozták a zárt helységben történő maszviselésre vonatkozó szabályt sem, mert csicskának vagy nem is tudom, minek néznének benneteket, hanem mert legalább ennyivel is előrébb vagyunk (pontosabban lennénk, ha a hozzád hasonlók nem személyes sértésnek vennék és normálisan betartanák). Mondjuk tudom, a hozzád hasonlók leszarják a többi embert, de vannak, akiknek van idős és/vagy krónikus beteg a közeli hozzátartozói között, ezért is figyel többek között a maszkviselésre. Nekem speciel a szüleim vannak 60 év fölött, féltem is őket és amikor látom a boltban, ahogy a kis gyökér gyereknek szól az eladó, hogy az orrára is húzza fel a maszkot, erre az eleget tesz a kérésének, de aztán le is húzza, amint az adott eladó hátat fordít neki és röhög rajta, legszívesebben pofán verném szegényt. Szerintem részben miattatok sem szigorít a járvánnyal kapcsolatos szabályokon a kormány, mert már a qrva maszk miatt is rítok, meg mert járvány idején nem mehettek mozikázni meg meccsecskét nézegetni, mi lenne, ha még a kijárási tilalmat is visszahoznák? Szerintem amilyen szerencsétlenek vagytok, még tüntetni is kimennétek.
Utálkozni amúgy nyilvánosan meg közösségi oldalakon nem szoktam, de magamban azt kívánom, a maszk ellenes gyökerek kapják el először a vírust.
Én nem ítélek el senkit, azt viszont nem szeretem amikor szítják a feszültséget az emberek között.
Maga a kérdés is szerintem ilyen célú.
Én nem ismerek olyan embert, aki sima influenza miatt kórházba került volna, nem ismerek vastagbélrákosat, sem agytumorosat, sem Alzheimerest, sem szívátültetettet. Akkor ezek is el vannak túlozva? Világjárványban le van szarva a mikrokörnyezeted.
Egyáltalán nem kell hisztikézned. Hord a maszkot zárt helyiségben, mosd a kezed, és ne mássz a másik nyakába. Ennyit kéne csak megtenni.
A maszkot nem viselők közt sokan vannak olyanok, sajnos akikhez esetleg más hozzá se mer szólni, mert a mindennapi életben is megjelenésükkel/viselkedésükkel (maszkhordástól függetlenül)félelmet keltenek másokban.
Azt sajnálom, hogy nincs olyan törvény, hogy aki nem hordja a maszkot/arrogánsan reagál, felvenni sem hajlandó, azt szépen bevinnék tesztelésre, pozitív eredmény esetén pedig jönne a szándékos veszélyeztetés és ennek jogi következményei... Bizony ám! Ez kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!