Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj, vagy mást is...

Gd628 kérdése:

Velem van a baj, vagy mást is kirázza a hideg a kutya-cica mániás lányoktól?

Figyelt kérdés

Egy ideje a közösségi médiában arra figyelek fel, hogy egyre több lány vesz maga mellé kiscicát, kiskutyát. Kb. minden második lány profilján látok kutyás, cicás pózolós képeket Instán vagy Tinderen, stb. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de a legtöbben ezt lakásban teszik. És ha már lakásban van az a kutya/cica, onnantól teljesen természetes hogy együtt fekszenek az ágyban, puszilgatják őket stb.

Én szeretem az állatokat...tényleg! Nagyon szívesen tartanék, kutyát, macskát ha kertes házam lenne. De engem attól kiráz a hideg hogy egy lakásban bent legyen a kutya vagy a macska, ráadásul az ágyban is hempereghessen bármikor.

Persze mindenki azt csinál amit akar, nem is ezzel van a gond, lehet akkor én vagyok begyepesedett régimódi, de nem egyszer előfordult már hogy emiatt nem ismerkedtem egy adott lánnyal, mikor megláttam hogy ott pózol lefekvés előtt a kutyával az ágyban. És tudom egy kutyásnak-cicásnak mit jelent a házi kedvence, nyilván nem mondana le róla emiatt a kedvemért. Így inkább kihagyom az ismerkedést ezekkel a lányokkal. De lehet hogy velem van a baj. Vagy más is szokott ilyenekkel foglalkozni? 29/F

2020. nov. 5. 16:02
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
88%

A cicáim tisztábbak minden téren mint bármelyik hétköznapi ember.

Na jó elfogadom van aki nem szereti ha az állat szeretetből odamegy hozzá és a lábánál szeretne aludni vagy a fejét dörgöli hozzá. Kinti állatnál (ha lenne kertem, de nincs most :D) előbb megfürdetném aztán engedném, hogy aludjon mellettem. De, egy lakásban tartott állat nem koszos.

Egy macska nagyon sokat tisztálkodik saját magának. Soha nincs tőle semmi bajom! Több mint 4 éve van meg az egyik. Akit ez zavar azt sajnalom, h+sose tudod meg milyen egy állat igazi szeretete. Őszintébb, mélyebb mint bármelyik emberé. Na de hagyjuk. Akkor ne válassz ilyen nőt magad mellé, ha neked ez kritérium akkor élj együtt ezzel boldogan!

2020. dec. 4. 17:19
 42/57 anonim válasza:
87%
Veled van a baj, bró
2020. dec. 4. 22:10
 43/57 anonim ***** válasza:
75%

Hát, én meg veled nem ismerkednék

..nem jönnék össze ilyenekkel, a kutyának igen kint a helye, de a macska igényes állat, nem mint a kutya... de nem tudod, hisz sose volt állatod... nekem is van, velem alszanak, és lesz is... ha egy pasinak nem tetszik mehet a picsaba, majd lesz másik, de az állat az olyan mint egy gyermek

2020. dec. 18. 21:26
 44/57 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyit nem tudsz elviselni, hogy akarsz egyáltalán párkapcsolatban élni? A párkapcsolat csupa alkalmazkodás, és elfogadás. Inkább zsebhokizol, mint hogy elviselj egy kutyát, az elég nagy megszállottság, hát jó zsebhokizást!
2021. jan. 21. 00:52
 45/57 anonim ***** válasza:
5%
Aki ilyen beteges viszonyban, szeretet potleknak hasznalja az allatokat, az amelett hogy gusztustalan, amugy is alkalmatlan egy normalis emberi tarskapcsolatra. Szoval jobb is, ha ezzel mar eleve eltantoritja a normalis embereket.
2021. márc. 8. 03:08
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

A kutyam a legjobb szuro. Az mindig lelki beteg ,aki nem szereti a kutyakat. Koszonom a kutyamnak,hogy hanar kiszuri az ilyeneket az eletembol.

Mindennap olelgetem es csokolgatom. Egy agyban alszunk.

Az utcan is szoktam puszilgatni. Foleg,ha latok vmi feltekeny faszit korulottunk :D

2021. márc. 8. 13:05
 47/57 anonim ***** válasza:
14%
Nekem van macskám, de kint él. Biztos, hogy nem tartanám bent, az ágyamban meg végképp nem.
2021. márc. 8. 18:18
 48/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Van aki úgy gondolom érti miről szólt a kérdés, de mások sokkal inkább félre értelmezik asz egészet. Mert nem értem, hogy miért gondoljátok azt hogy csak az szereti a kutyákat, macskákat akik velük is alszanak, stb. Nincs más opció? Ez az alap? Vannnak az együttalvósok meg az állatgyűlölők? Ugyan már....

Ezen az alapon aki a lovakat imádja, akkor az is legszívesebben egy lóval aludna ha ez kivitelezhető lenne? És nem pedig az a normális számukra is, hogy a lovacska az istállóban lakik?

2021. márc. 9. 01:25
 49/57 anonim ***** válasza:
86%
Ez úgy van, hogy akik együtt alszunk az állattal, azért tesszük, mert annyira szeretjük, mint egy családtagot. Aki be sem engedi a házba, az nem szereti annyira, csak úgy, mint egy állatot - nem úgy mint családtagot - ez az én véleményem.
2021. márc. 9. 11:39
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

Vagy még annyira se, pl. teljesen szabadon engedett macskák, akiket kiraktak a kertbe és még a kerítés se biztos. Ebben semmi szeretet nincs szerintem, csak akart egy kerti díszt az illető.

#Kérdező

"Ezen az alapon aki a lovakat imádja, akkor az is legszívesebben egy lóval aludna ha ez kivitelezhető lenne?"

Ugyan nem közvetlenül a lóval, de igen, van olyan lovas ismerősöm, aki nyáron az udvaron levő jurtában alszik, hogy közelebb legyen a lovaihoz. Ő velük dolgozik és velük tölti a szabadidejét is, nincs ebben semmi fura szerintem. :)

Mit akartál ebből kihozni amúgy? Mármint a lovas dologból?

2021. márc. 9. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!