Van itt olyan, aki télen sem hord kabátot vagy télen sem fázik mondjuk pólóban vagy rövidnadrágban?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 23:18
2/7 anonim válasza:
Amilyen enyhe telek mostanában vannak nem lenne olyan nagy kunszt pólóban kibírni.
3/7 anonim válasza:
Nem az évszaktól függ, hanem a hőmérséklettől, meg hogy mennyi ideig tartózkodsz kint.
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok fázós, nem hordok kabátot, max pulcsit.
5/7 anonim válasza:
Ha futheto kocsim lenne es nem kene fel orat -orat setalnom a kutyaval,en is csak pulcsiban jarnek nagy vastag telikabat helyett.
6/7 anonim válasza:
Kabátot nem szoktam hordani, mert nem szokott olyan hideg lenni, sőt gyakran van rajtam rövidnadrág télen is, ha csak elugrom valamiért. Futni pedig napi szinten póló-rövidnadrág kombóban futok, ha mínuszok vannak, akkor pulcsiban.
7/7 anonim válasza:
Jelen. Sosem értettem, hogy miért hordanak az emberek kabátot. Kényelmetlen, meg lehet benne sülni és még rosszul is néz ki.
Én mínusz tíz fokig simán elvagyok egy szál pólóban. Alatta is csak egy pulóvert veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!