Mi az oka annak, hogy nem nagyon láttam rövidnadrágban embereket, mikor ugyanúgy volt ma 20 fok, mint nyáron?
Nyáron nem 20 fok van, hanem 30-35. Meg kicsit becsapós a dolog. Ősz van. Én reggel akkor is jól felöltözöm inkább, ha ma meleg lesz, ha 2 napja hideg volt, egyrészt mert megszokás, másrészt meg mindig levethetem a pulcsit, de ha nem vittem magammal, fázni fogok. + a mobilom is kb. ugyan olyan hideget jelzett emlékeim szerint, mint az előző napokban. Persze azért nap közben már éreztem, hogy melegebb van, hát vetkőztem is...
(Mondjuk nálunk munkába nyáron is kötelező a hosszúnadrág, de ez nem mindenhol van így.)
Az emberek már őszt éreznek. Ha turisták jönnek, ők is inkább igyekeznek melegebben öltözni, minthogy vacogjanak esetleg... Szerintem hosszú nadrágban jobban ki lehet bírni a meleget, mint rövidben a hideget.
Sokan fáznak, van, aki fűt is.
Én most is nyári ruhában járok és mezítláb.
1 Tavaly júniusban is volt ugyanilyen idő, tehát ez nem indok.
Biztos kényesebbek az emberek!
Az évszakváltozással változik az anyagcsere is (lelassul, zsírra "gyúr") és változik a hőérzeted is.
Ugyanazt a 20 fokot hidegebbnek érzed, mint egy nyári reggelen a 20 fokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!