Mit gondoltok az ilyen emberekről?
A molett/kövér/túlsúlyos lányokról/nőkről ha miniszoknyát, rövidnadrágot viselnek és kibuggyan a narancsbőr, háj belőle. Ma buszon volt egy ilyen csaj, pitsa gatyában. Láttam már akinek a fenekét se takarta a szoknya. Nem azokra értem a kérdést akik alul vékony lábúak és fent van háj csak hanem a fordítottjára. Mennyire ítélik el az emberek és nevetik ki őket mit gondolnak róluk.
Nem provokáció a célom.
Én irígylem az önbizalmukat.
Egyébként gusztustalannak tartom. Még egy vékony lányon is.
És az, hogy meleg van nem jelenti azt, hogy ízléstelenül kell felöltözni.
Általánosságban véve is a magyar nőknek nincs ízlése öltözködés terén. És ez nem anyagiak kérdése.
Ami divat azt felrángatják magukra függetlenül attól, hogy a testalkathoz, alkalomhoz illik e az a ruhadarab.
A p.csa nadrágon kívül a másik "kedvencem" a leggings, mint nadrág egy rövid pólóval. És csak hab a tortán az alatta hullámzó balaton, vagy az andok szurdokait meghazudtoló bevágások a bugyi, derék vonalon.
Én megshunáznék egy ilyen csajt :) Van az igényes megjelenés, meg a "szexi igénytelen". Ha egy molett csaj kicsit ribisen öltözik, vagy kilóg a tejcsárda, az nem mindekinek ízléses, de én kifejezetten a nagyobb nőket kedvelem, így nekem nincs vele gondom :D. Max nem mutogatnám körbe.
26/F
Úgy látom sokan magukra ismertek a válaszomban. :)
4#
Szerintem az, hogy a segge kilóg az túzás, legyen bárki is az.
Nekem nincs bajom azzal, hogy haspólóban, vagy szoknyában van, hagy legyen, neki is melege van.
De az sem tetszik ha ők valaki 3 számmal kisebb gatyát vesz fel, legyen az bárki is.
De beszólni nem fogok senkinek sem ez miatt, nem magamat ègetem ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!