Nőkrőlkérdező kérdése:
Ha egy nő rövidnadrágot vesz fel, amiből a feneke ki látszik, miért kezdi el lehúzgálni, amikor meglátja hogy nézi egy férfi?
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 22:04
2/11 anonim válasza:
Mert önbizalomhiányos, és otthon még jó ötletnek tűnt számára, hogy kirakja amije van, de utóbb rájött, hogy tévedett.
3/11 anonim válasza:
Mert gondolom azért vett fel rövid nadrágot, mert kint 1000°C meleg van, nem pedig azért, hogy a helyi ösztönlények nyálat csorgatva bámulják, mintha egy állatkerti állat lenne.
4/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Ha nem eladó, ne tegye ki a kirakatba.
5/11 anonim válasza:
# 3:
Ezzel csak az a gond, hogy feszülős nadrág, amiből kiesik a hölgy feneke 1000 fokban sokkal kellemetlenebb viselet tud lenni, mint például könnyű nyári ruha vagy egy szoknya.
6/11 anonim válasza:
De az emberek nem áruk. Vagy bárkit meg lehet venni, mert kimegy az utcára?
7/11 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, ha valaki nagyon feltünősködik, az azt akarja, hogy megnézzék, de ő valószínű csak rájött, hogy így öltözködni elég kínos kint az utcán.
8/11 anonim válasza:
Nokent azzal a valaszoloval tudok egyeterteni, aki azt irta, hogy otthon meg jo otletnek tunt, de igen kellemetlen neki, hs nyiltan bamuljak.
9/11 anonim válasza:
76%, menj már el kezeltetni az agyadat valahová, mert tényleg gáz vagy a kérdéseiddel együtt is.
10/11 anonim válasza:
Aki az ösztönlényt írja , nagyon buta primitív .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!