Rövidnadrág-viselő fiúk, férfiak! A farmer rövidnadrágot, a esetleg inkább a pamutból vagy a lenvászonból készült rövidnadrágot részesítitek előnyben?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 01:09
1/5 anonim válasza:
Hát mikor melyiket. Otthon, kertbe, ház körül tesz-vesz az ember, biciklizéshez, nem számít helyekre: pamut, kényelmesebb is. De a Nagykörútra, stb. már azért jobban kiöltözök, ahhoz van egy-két normális farmer. Olyan combközepes.
2/5 anonim válasza:
len, pamut,farmer is jöhet, de szeretem nyáron, ha nyúlósabb anyag, mert így is minden bajom van a hőségben.
4/5 anonim válasza:
Én a feszülős skinny farmer rövidnadrágokat szeretem. :) Hosszra térd felettitől a combközépig érőket hordom. :)
5/5 anonim válasza:
Tudtommal pamut vászonból van, én pl nagyon szeretem a farmert nekem sok féle hosszú rövid és nagyon rövid, mind bő szabású laza, strandon is farmer rövid gatyát használok az testhez idomul de nem szoros, sajátos le lett vágva a szára kb mind egy boxer akkora, leg jobb pl fürdő rövidnadrág nem műszálas azt alapból nem is bírja a bőröm a farmer meg hamar meg is szárad, túl rövid igy a zsebe is ki lett iktatva ne látszódjon ki ezzel inkább az a baj ha épp büféhez mennék telómat vinni akarom akkor zsebre nem tudom tenni, de azt is meg oldottam még is ne kézbe legyen, azon kívül hogy szerintem aki nem bírja a műszálas fürdőgatyát a leges leg jobb a farmer erre, érzékeny bőrűeknek javasolni tudom, vagy ha csak simán a hétköznapok viseletére, az hogy meikből van mind a 2 bőr kímélő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!