Azok a férfiak, akik soha nem vesznek fel rövidnadrágot, mivel indokolják a rövidnadrág-viseléstől való idegenkedésüket?
Nem unod még ezeket a hülye kérdéseket?
Senkit nem érdekel, hogy mit hordasz és senki nem fog a te kedvedért máshogy öltözködni!
Én ezzel úgy vagyok, hogy kamasz koromtól amióta már érdekelt a kinézet, mivel pisis gyerekként ugye azt hordtunk mindig amit a szüleink akartak, így elvoltam nyáron rövidnadrágba. Kamasz koromtól, főleg 17-18 évesen mindig olyan idegenkedtem a rövidnadrágtól, nem éreztem jól magam, főleg a rövid sortokba, akkor még nem voltak ezek a halásznadrágok nagyon. De nem tudtam mást felvenni, mivel meleg volt, próbáltam a zoknit legalább jól felhúzni, minél kevésbé legyen látható a lábam.
Aztán kb 23 évesen kitaláltam, hogy húzok fel egy barna nylonharisnyát, legalább elfedi a lábam, nem feltűnő annyira, így sincs melegem, nem mondhassák, hogy nadrágba vagyok. Szóval 15 évvel ezután is csak harisnyával hordok rövidnadrágot, még ha fura is. Ha nem, akkor veszek fel farmert. Amúgy sem érzem jól rövidbe magam, a harisnyát amúgy is jobban kedvelem, mert vékony, és olyan cipőket hordok, amibe nem kell vastag zokni, mármint jó időbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!