Vettem egy rövidgatyát a new yorker-ben amit nem tudtam felpróbálni mert sietni kellett 1 mérettel nagyobb. visszavihetem?
az a baj h véletlen letéptem a fehér címkéjét de ez a varrot része amin volt a címke az még rajta van a gatyán..
ilyenkor mit tegyek?
értelmes válaszokat pls
a blokk megvan, persze
Csak a címkét téptem le véletlenül :(
de az is kell hozzá nem? úgy értem h nem kéne leszedni vagy vmi
nem úgy van?:/ :(
most néztem meg, h nem adták oda a blokkot pedig úgy emlékeztem h odaadták de ezekszerint nem:)
Nem adta ki a pénztáros csaj
az a nézése volt kb h húzz már innen mert nem csak te vagy itt vagy vmi ilyesmi szval nem tudom h mit csináljak..
Az mindegy hogy mit gondol és hogy hogy néz rád.
Miért nem kérted el??? Szerintem pont te siettél (ahogy írtad is) és otthagytad a blokkot. Így jártál
Adnak blokkot. Énis mindíg ott vásárolok ,többször volt ,hogy nem akartam várni a blokkra (vagy nem figyeltem és elindultam) ,de mindig utánam szóltak a blokk miatt.
Azthiszem 14 napig lehet visszavinni,ha nincs blokkod nem tudod bizonyítani hogy mikor vásároltad.
Egyébként ha nagy a méret össze tudod kötni (ha van benne "madzag") vagy tudsz bele övet tenni.
Bár az kamuszagú,hogy úgy emlékszel adtal blokkot ,utána meg az eladót szólod le ,hogy milyen nézése volt...Ha a nézésére emlékszel akkor érdekes ,hogy a blokkra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!