Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj, vagy mást is...

Gd628 kérdése:

Velem van a baj, vagy mást is kirázza a hideg a kutya-cica mániás lányoktól?

Figyelt kérdés

Egy ideje a közösségi médiában arra figyelek fel, hogy egyre több lány vesz maga mellé kiscicát, kiskutyát. Kb. minden második lány profilján látok kutyás, cicás pózolós képeket Instán vagy Tinderen, stb. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de a legtöbben ezt lakásban teszik. És ha már lakásban van az a kutya/cica, onnantól teljesen természetes hogy együtt fekszenek az ágyban, puszilgatják őket stb.

Én szeretem az állatokat...tényleg! Nagyon szívesen tartanék, kutyát, macskát ha kertes házam lenne. De engem attól kiráz a hideg hogy egy lakásban bent legyen a kutya vagy a macska, ráadásul az ágyban is hempereghessen bármikor.

Persze mindenki azt csinál amit akar, nem is ezzel van a gond, lehet akkor én vagyok begyepesedett régimódi, de nem egyszer előfordult már hogy emiatt nem ismerkedtem egy adott lánnyal, mikor megláttam hogy ott pózol lefekvés előtt a kutyával az ágyban. És tudom egy kutyásnak-cicásnak mit jelent a házi kedvence, nyilván nem mondana le róla emiatt a kedvemért. Így inkább kihagyom az ismerkedést ezekkel a lányokkal. De lehet hogy velem van a baj. Vagy más is szokott ilyenekkel foglalkozni? 29/F

2020. nov. 5. 16:02
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
92%

Attól még hogy bent (is) van egy állat még nem jelenti azt hogy az ágyra is felmehet. Nekem is bent alszik a kutyám, de van külön fekhelye.

Sokan nem szeretik (amivel szerintem nincs baj) már azt sem ha bent van az állat, szóval nem vagy egyedül.

2020. nov. 5. 16:09
 2/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, persze, tudom hogy vannak sokan akik nem engedik fel az ágyra a házi kedvencet attól hogy lakásban van. Itt most nyilván a kérdés arra irányult, hogy egyre többen vannak akik viszont igen, akiknek ez természetes, hiszen ha rendszeres van fotó arról, hogy a kutya-macska az ágyban van, akkor nem hiszem hogy az egy egyszeri, véletlenszerű alkalom.
2020. nov. 5. 16:17
 3/57 anonim ***** válasza:
94%

Én személy szerint attól keszülök ki, hogy falun naponta egyszer ránéznek a kutyára, mikor enni kap és ennyi. Nem általánosítani akarok, a saját rokonaim jutottak eszembe a kérdés olvasása kozben.

Volt olyan párom, aki ki nem álhatta a macskámat. A jelenlegi párom viszont ugyanúgy macskás, kettő is van neki jelenleg. Egyik ember ilyen, másik okyan. Ha te nem akarsz magadnak ilyen párt, akkor nem is lesz. Kár idegeskedni valami olyan miatt, ami úgysem érint téged.

2020. nov. 5. 16:19
 4/57 anonim ***** válasza:
92%
Nem pisil, nem kakil az ágyamba, puha, meleg, és szeret. A huzatot ki lehet mosni, a ruháimmal együtt. Nem látom a problémát ^^ de persze meg lehet érteni téged is.
2020. nov. 5. 16:20
 5/57 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt nem vagy egyedül, sokan gondolkoznak így.

Másrészt kimehetne végre a divatból a kinti macska, írom ezt úgy hogy NINCS benti cicám, de akkor már inkább semmilyen....

2020. nov. 5. 16:22
 6/57 anonim ***** válasza:
85%

Nyugi úgyse kellenél ezeknek a lányoknak. Aki nem szereti az állatokat, azt nem szeretik azok akik meg szeretik az állatokat. Ha a lánynak választania kéne, hidd el te repülsz, a kutyus, cicus marad és ez így jobb is. Ki akarna egy olyan embertől bármit, aki több száz évvel le van maradva. Előadod itt, hogy jaj neked nincs bajod vele, de legyen a fekhelyén.. persze persze

Pont az a típus vagy, aki vesz egy kutyát csak azért, hogy utána láncra verje a szemétdombon.

2020. nov. 5. 16:25
 7/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

6/6-ra reagálva, nem azért, de néhány sorból amit leírtam honnan tudod megítélni milyen típusú ember vagyok?

Szerintem a "láncra verje a szemétdombon" és a kinyalom a seggét is az ágyban közt, van egy erős aranyközépút amit meg lehet találni.

Sajnos ez a szomorú, hogy olyan az állatszeretet mint a politika, döntsd el jobb- vagy baloldali vagy. Ha nem akarod az ágyban magad mellé fektetni a házi kedvencedet, akkor már biztosan állatkínzó vagy...hagyjuk már..:(

Volt idő amikor igenis sokat gondolkodtam rajta hogy legyen itthon egy kutyám, de panelban élek, egyedül. Biztos hogy nagyon sok szeretetet adnak a kutyusok, de én nem szeretném párkapcsolat helyett pótolni a társat egy kisállattal. Szerintem ez leginkább a probléma mostanság, hogy a háziállatok szerepe nem egy harmadik fél egy harmonikus párkapcsolat mellett, hanem "A társpótlék" maga egy az egyben.

2020. nov. 5. 16:34
 8/57 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki más. Vannak ilyen és olyan emberek is, van, aki elviseli ezt, van, aki nem.

Én pont az vagyok, aki imádja macskákat. Szeretem, ha velem alszanak egy ágyban és bújnak hozzám, a sajátommal pedig úgy viselkedek, mintha a gyerekem lenne, Kicsimnek és Picimnek becézem őt. De puszilni nem szoktam, ahogy az asztalra és a konyhapultra se mehet, és tiszta, okos, jól van nevelve, tudja, mi a rend.

Ellenben pl. a volt barátom nem tudta elviselni, ha az állat vele van egy ágyban. Szóval mindenki más.

2020. nov. 5. 16:37
 9/57 anonim ***** válasza:
18%
Hát szerintem is undorító, be viszik az ágyba meg puszilgatja. Egy ilyen lány nem nekem való. Nyilván kezet sem mos minden simi után ha őt percenként simogat.
2020. nov. 5. 16:54
 10/57 anonim ***** válasza:
93%

Én cicamániás vagyok és be szoktak bújni mellém az ágyba, puszilgatni, ölelgetni is szoktam őket.

Egyébként párkapcsolatban vagyok és szerencsére a barátom is hozzám hasonlóan imádja a macskákat, ha nem így lenne, valószínűleg össze se jöttünk volna. Szerintem nem árt az ilyen dolgokat még az elején tisztázni, mert nagy valószínűséggel nem lesz úgyse egy hosszú életű kapcsolat, ha ilyen alapvető dolgokban is ennyire eltérően gondolkodtok. Ha szingli lennék és épp most ismerkednék valakivel, majd az illető benyögné, hogy "amúgy nincs bajom az állatokkal, DE...", biztos nem a cicákat dobnám ki előbb.

22L

2020. nov. 5. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!