Velem van a baj, vagy mást is kirázza a hideg a kutya-cica mániás lányoktól?
Egy ideje a közösségi médiában arra figyelek fel, hogy egyre több lány vesz maga mellé kiscicát, kiskutyát. Kb. minden második lány profilján látok kutyás, cicás pózolós képeket Instán vagy Tinderen, stb. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de a legtöbben ezt lakásban teszik. És ha már lakásban van az a kutya/cica, onnantól teljesen természetes hogy együtt fekszenek az ágyban, puszilgatják őket stb.
Én szeretem az állatokat...tényleg! Nagyon szívesen tartanék, kutyát, macskát ha kertes házam lenne. De engem attól kiráz a hideg hogy egy lakásban bent legyen a kutya vagy a macska, ráadásul az ágyban is hempereghessen bármikor.
Persze mindenki azt csinál amit akar, nem is ezzel van a gond, lehet akkor én vagyok begyepesedett régimódi, de nem egyszer előfordult már hogy emiatt nem ismerkedtem egy adott lánnyal, mikor megláttam hogy ott pózol lefekvés előtt a kutyával az ágyban. És tudom egy kutyásnak-cicásnak mit jelent a házi kedvence, nyilván nem mondana le róla emiatt a kedvemért. Így inkább kihagyom az ismerkedést ezekkel a lányokkal. De lehet hogy velem van a baj. Vagy más is szokott ilyenekkel foglalkozni? 29/F
18: szóval szerinted ha mondjuk egy szülő a gyerekét puszilgatja és hozzá bujik akkor egyenes út ahhoz hogy szexelnek is vagy mivan?
Elég beteg vagy...
Mennyi beteges és gusztustalan nő van itt aki csókolózik valamilyen állatával.
...és még meg is magyarázzák, hogy ez normális.
Válaszolnál a kérdésre? Miért nemi vágy a puszi, ölelgetés?
A nők akik nyalják-falják és puszilgatják a macskáikat, nyugodtan kinyalhatnák közvetlenül is a cicáik fenekét.
Pont ugyanott lennének.
Mivel köztudott, hogy a macskák (is) előszeretettel nyalogatják a saját végbelüket, ezért akik csókolgatják a macskáikat ne csodálkozzanak ha némileg szaros lesz a szájuk.
Köztudott, hogy lehetséges vásárolni olyan termékeket, amikkel néha meg lehet törölni a macska bármelyik részét (a fenekét pl.) és akkor egyből nem lesz szaros a szája. :)
Macskáktól vagy százféle betegséget lehet elkapni az orvostudomány szerint.
További jó macskanyalogatást lányok!
Elolvastam, ezek a betegségek inkább elhanyagolt állatokban fordulhatnak elő a cikk alapján (férges, bolhás állat)... nem hinném, hogy aki puszilgatja a kisállatát, az hanyagolja az ellátását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!