Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj, vagy mást is...

Gd628 kérdése:

Velem van a baj, vagy mást is kirázza a hideg a kutya-cica mániás lányoktól?

Figyelt kérdés

Egy ideje a közösségi médiában arra figyelek fel, hogy egyre több lány vesz maga mellé kiscicát, kiskutyát. Kb. minden második lány profilján látok kutyás, cicás pózolós képeket Instán vagy Tinderen, stb. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de a legtöbben ezt lakásban teszik. És ha már lakásban van az a kutya/cica, onnantól teljesen természetes hogy együtt fekszenek az ágyban, puszilgatják őket stb.

Én szeretem az állatokat...tényleg! Nagyon szívesen tartanék, kutyát, macskát ha kertes házam lenne. De engem attól kiráz a hideg hogy egy lakásban bent legyen a kutya vagy a macska, ráadásul az ágyban is hempereghessen bármikor.

Persze mindenki azt csinál amit akar, nem is ezzel van a gond, lehet akkor én vagyok begyepesedett régimódi, de nem egyszer előfordult már hogy emiatt nem ismerkedtem egy adott lánnyal, mikor megláttam hogy ott pózol lefekvés előtt a kutyával az ágyban. És tudom egy kutyásnak-cicásnak mit jelent a házi kedvence, nyilván nem mondana le róla emiatt a kedvemért. Így inkább kihagyom az ismerkedést ezekkel a lányokkal. De lehet hogy velem van a baj. Vagy más is szokott ilyenekkel foglalkozni? 29/F

2020. nov. 5. 16:02
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
6%

"Én cicamániás vagyok és be szoktak bújni mellém az ágyba, puszilgatni...is szoktam őket."

Akkor nyaljad is ki val.gukat.

Hánynom kell az ilyen nőneműektől.

Fuuujjj!

2020. nov. 5. 18:53
 12/57 anonim ***** válasza:
7%
Elképesztő, hogy ennyi undorító és higiéniát alapból sem ismerő nő van itt, akik a szerencsétlen állatokon élik ki a nemi eltévelyedéseiket..
2020. nov. 5. 18:56
 13/57 anonim ***** válasza:
92%
12-eske, inkább annak vannak nemi eltévelyedései, aki rád izgul, már ha egyáltalán van olyan :/
2020. nov. 5. 19:02
 14/57 anonim ***** válasza:
90%

En kifejezetten parancsolom a nagydarab kutyamnak,h a matracomon aludjon velem meg nappal is jojjon oda hozzam,ha otthon vagyok. Rengetegszer olelgetem,csokolgatom,o is csokolgat nyalasan,kezbol etetetem es CSAK neki fozok.

Az elettarsam mar 7 eve el egyutt velem es o is majdnem ugyanigy szereti a kutyam. Sot meg egy kutyat is akarunk .

A lepedom lemoshato es a tisztasag nem jatszik maniakusan fontos szerepet az eletemben.

Meg jo,hogy a kutya kiszuri a szeretet kimutatasara es kotodesre keptelen embereket gyorsan. 👌

Amit a kerdezo leir,az a tipikus videki 100 evbel elmaradottgondolkodasmod. A budapestiek ezt altalanosan elitelik nagy tobbseggel. Igy javasolnam,h videki lanyokkal ismerkedj es elso mondataidban kerdezz ra,h van-e vmilyen allata vagy szeretne-e... 😂

2020. nov. 5. 22:00
 15/57 anonim ***** válasza:
0%
Ó szent kenyér. Xd
2020. nov. 5. 22:03
 16/57 anonim ***** válasza:
89%
Miért nemi eltévelyedés, ha valakinél felmehet a bútorra a macska? Ismeritek egyáltalán a szavak jelentését, vagy csak trollkodtok, vagy mi? :D
2020. nov. 6. 08:15
 17/57 anonim ***** válasza:
7%

18:06

"Én cicamániás vagyok és be szoktak bújni mellém az ágyba, puszilgatni, ölelgetni is szoktam őket."

Akik a szerencsétlen és kiszolgáltatott állatokon élik ki a nemi vágyaikat, azokat le kellene csukni.

2020. nov. 6. 09:52
 18/57 anonim ***** válasza:
6%

Múltkor egy kérdésnél mindenki fel volt háborodva, mert valaki -állítólag- a lovával csinálta.

Viszont ha egy nő csinálja a macskájával, akkor az tök normális.

Hülyék gyülekezete....

2020. nov. 6. 09:58
 19/57 anonim ***** válasza:
89%

A puszi, ölelgetés mióta nemi vágy? Mifelénk pl. szokás puszit adni a nagymamámnak, ölelgetni a gyereket, stb.

??????

Még mindig nem értem, mi köze az egésznek a nemi vágyhoz??????

2020. nov. 6. 10:00
 20/57 anonim ***** válasza:
97%

18.

???

Mit csinál a macskájával?

Miféle beteg elméd van neked, hogy a macskával alvásról szexuális dolgokra asszociálsz?

Ki beszélt itt ilyesmiről?

Hogy jön ide a nemi vágy és társai?

Valaki a kistestvérèt ölelgeti meg puszilgatja, akkor az kapásból pedofil?

Aki meg mondjuk a nagymamáját az gerontofil?

Szerinted a szeretet minden formája szexuális jellegű?

2020. nov. 6. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!