Velem van a baj, vagy mást is kirázza a hideg a kutya-cica mániás lányoktól?
Egy ideje a közösségi médiában arra figyelek fel, hogy egyre több lány vesz maga mellé kiscicát, kiskutyát. Kb. minden második lány profilján látok kutyás, cicás pózolós képeket Instán vagy Tinderen, stb. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de a legtöbben ezt lakásban teszik. És ha már lakásban van az a kutya/cica, onnantól teljesen természetes hogy együtt fekszenek az ágyban, puszilgatják őket stb.
Én szeretem az állatokat...tényleg! Nagyon szívesen tartanék, kutyát, macskát ha kertes házam lenne. De engem attól kiráz a hideg hogy egy lakásban bent legyen a kutya vagy a macska, ráadásul az ágyban is hempereghessen bármikor.
Persze mindenki azt csinál amit akar, nem is ezzel van a gond, lehet akkor én vagyok begyepesedett régimódi, de nem egyszer előfordult már hogy emiatt nem ismerkedtem egy adott lánnyal, mikor megláttam hogy ott pózol lefekvés előtt a kutyával az ágyban. És tudom egy kutyásnak-cicásnak mit jelent a házi kedvence, nyilván nem mondana le róla emiatt a kedvemért. Így inkább kihagyom az ismerkedést ezekkel a lányokkal. De lehet hogy velem van a baj. Vagy más is szokott ilyenekkel foglalkozni? 29/F
Az ilyen fiukak elott szoktam szajoncsokolni a kutyam akar az utcan is es azt mondani,h imadlak szerelmem: a kutyanak. Ja es fozok neki minden nap. Mas embernek soha.
Az allatokat utalo fiukak nem alkalmasak semmilyen parkacsolatra. Meg szeretcse,h a kutyank kiszur benneteket. 👌
Ja,es a nagydarab kutyam velem alszik.
Idegeneket nem enged be a lakasba es hozzam se erhetnek. Ez a tiszteletrol szol es a bizalomrol. Egyetertek a kutyammal.
Kutya, macska kint. Játék, kézmosás.
De az hogy bent fogdosni az állatot utána meg minden mást, egyszerűen engem zavar ha "kutyás" a kezem.
Ami meg végképp kiveri a biztosítékot, hogy étkezés közben megfogni kaját adni neki megnyalja a kezed és kutyanyálas kézzel enni tovább.
Na meg a puszikát anyukának a szájára..
Ágyba bebújás miután lefürdik tiszta az ember.. nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!