Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami a vírusból származott neked?
Jó olvasni, hogy valaki önfejlesztett is, és nem csak önrombolt.
Én habár amúgy is terveztem idén, de elkezdtem fogyni (102-ről jeleleg 81 vagyok). A vírus miatt 5 hónap fizetett szabadságon voltam, és ehónaptól megint nincs munkám februárig (de elvileg megint fogok kapni valamennyi segélyt az államtól), így rengeteg időm volt/lesz együtt tölteni a beteg szüleimmel.
legjobb: introvertált vagyok, és most mindenki azzá lett kenyszerítve,m nem cseszeget egyik haverom sem, de parom sem, hogy menjünk ide... menjünk oda... szervezzünk ezt, szervezzúnk azt...
Találkozzunk itt, találkozzunk ott...
Mindenki kényelmesen csücsül otthon... olvashatok nyugodtan munka után lefekvésig, csend van és nyugi :)
Legrosszabb: apukám beteg, járnia kell kórházba, nem mehet egyedül mert már agyilag sem a régi... emiatt ez megkíván egy folyamatos logisztikát... meghát kórházba járni elég aggódós dolog.. székesfehérváron pl elkövették azt az igen értelmes lépést, hogy közvetlenül a pulmonológia alatt vannak a koronások... hatalmas pacsi annak az agytrösztnek...
69: "introvertált vagyok, és most mindenki azzá lett kenyszerítve,m nem cseszeget egyik haverom sem, de parom sem, hogy menjünk ide... menjünk oda... szervezzünk ezt, szervezzúnk azt..."
Bocs, de nekem ebből igencsak az jött le, hogy örülsz neki hogy az ismerőseid a négy fal közé lettek kényszerítve, hogy hozzád hasonlóan éljenek, most végre megkapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!