Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legjobb és a legrosszabb...

Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami a vírusból származott neked?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
58: Miért nem szerveztetek 500 fős bulikat? (Csak kérdezem, nem értek hozzá, konkrétan hogy mennek a dolgok ezen berkekben.)
2020. szept. 18. 12:40
 62/72 anonim ***** válasza:
91%
Mi 9000 nm-en vagyunk otthon. Kis akácos, kis fenyves, kis tó, stb. Különösebben nem kavart be a vírus, csak a barátaink, meg a gyerekek jöttek ritkábban.
2020. szept. 27. 15:40
 63/72 SYNCon válasza:
56%
Utcára kerültem, eladósodtam. De ez nem csak a vírusnak, inkább a profin szervezett félelemnek köszönhető. Remélem tényleg van karma ;)
2020. szept. 28. 18:14
 64/72 anonim ***** válasza:
Tudtam néhány embert szelektálni, plusz önfejlesztésbe kezdtem, sikerekkel, s megismertem önmagam is, rengeteg barátra tettem szert, akik még tudnak józan paraszti ésszel gondolkozni. Hátrányról nem tudok írni. Én abszolút pozitívan élem meg ezt a helyzetet, van is egyből vírustagadónak titulált, ez legyen az ő baja.
2020. nov. 1. 00:30
 65/72 A kérdező kommentje:

Jó olvasni, hogy valaki önfejlesztett is, és nem csak önrombolt.

Én habár amúgy is terveztem idén, de elkezdtem fogyni (102-ről jeleleg 81 vagyok). A vírus miatt 5 hónap fizetett szabadságon voltam, és ehónaptól megint nincs munkám februárig (de elvileg megint fogok kapni valamennyi segélyt az államtól), így rengeteg időm volt/lesz együtt tölteni a beteg szüleimmel.

2020. nov. 1. 08:48
 66/72 anonim ***** válasza:
24%
Nem érintett különösebben, viszont az nem volt túl jó, hogy azokra is ráerőltették ezeket a hülye óvintézkedéseket, akiket semennyire nem érdekel a "vírus".
2020. nov. 16. 13:17
 67/72 anonim ***** válasza:
61%

legjobb: introvertált vagyok, és most mindenki azzá lett kenyszerítve,m nem cseszeget egyik haverom sem, de parom sem, hogy menjünk ide... menjünk oda... szervezzünk ezt, szervezzúnk azt...

Találkozzunk itt, találkozzunk ott...

Mindenki kényelmesen csücsül otthon... olvashatok nyugodtan munka után lefekvésig, csend van és nyugi :)

Legrosszabb: apukám beteg, járnia kell kórházba, nem mehet egyedül mert már agyilag sem a régi... emiatt ez megkíván egy folyamatos logisztikát... meghát kórházba járni elég aggódós dolog.. székesfehérváron pl elkövették azt az igen értelmes lépést, hogy közvetlenül a pulmonológia alatt vannak a koronások... hatalmas pacsi annak az agytrösztnek...

2020. nov. 17. 14:56
 68/72 anonim ***** válasza:
6%
67: Tehát mások veszteségének kárörvendsz? Szánalmas.
2020. nov. 17. 15:09
 69/72 anonim ***** válasza:
93%
ha neked ez jött le, akkor komoly gondjaid vannak...
2020. nov. 17. 15:13
 70/72 anonim ***** válasza:
9%

69: "introvertált vagyok, és most mindenki azzá lett kenyszerítve,m nem cseszeget egyik haverom sem, de parom sem, hogy menjünk ide... menjünk oda... szervezzünk ezt, szervezzúnk azt..."

Bocs, de nekem ebből igencsak az jött le, hogy örülsz neki hogy az ismerőseid a négy fal közé lettek kényszerítve, hogy hozzád hasonlóan éljenek, most végre megkapták.

2020. nov. 17. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!