Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami a vírusból származott neked?
Legjobb: Home office (nem kell korán kelni, senki nem kontrollál, kb napi 1-2 effektív munkára kapom a fizum)
Legrosszabb: Home office (munkahellyel járó szociális élet megszűnt, ez engem nagyon zavar)
Rossz : Hamar "változtatja" önmagát a helyzet. "A vírus úgy döntött,hogy most már ki lehet nyitni az iskolát" . Maszkot hordatnak velünk,LEVEGŐT NEM KAPOK BENNE. És akkor is fell kell vegyem ha a kutya nincs közel hozzám...Eddig örültem a távoktatásnak,ittam a hideg sört,pihentem,igaz,hogy 11kor a tanár hívására keltem,de hát na.
Jó : Legalább egy ideig nem kellett reggelente kelnem , hogy azt lássam,amit otthon is el tudok olvasni...
Legjobb: Diplomás lettem nyelvvizsga hiánya nélkül is. Három hónapot itthon ültem és ugyan úgy kaptam fizetést. Sokat tv-ztem, könyvet olvastam volt időm pihenni.
Legrosszabb: Kikezdte az egészségemet, idegileg rámentem. Depressziót diagnosztizáltak amire antidepresszánst szedek doktor szerint a folyamatos feszültség hozta elő. Egyik kedves ismerősöm egy idős néni belehalt a betegségbe.
Legjobb: Nem kellett kocsikáznom az egyetemre (másik város, levelező tagozat).
Legrosszabb: Néhány ismerősöm ideiglenesen elveszítette a munkahelyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!