Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legjobb és a legrosszabb...

Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami a vírusból származott neked?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
100%

#39-es

Idén szerettem volna imádott kislányomnak megmutatni kedvenc városomat, mégpedig Nagyváradot, hát sajnos nem jött össze. (exem nagyváradi, bár '90 óta itt Magyarországon él, neki köszönhetem, hogy beleszerettem Nagyváradba)

Remélem jövőre kijutok, de mostmár a kislányommal.

Sajnálom hogy nem tudtatok találkozni, de hidd el,egyszer ez a rémálom is véget ér.

Bocsánat az offért, de korábbi válaszomban pont írni akartam, hogy sajnálom az idei kimaradt Nagyváradot, hisz exem által nekem is kedves barátok élnek ott.

Sajnos nem igazán tudom milyen a helyzet most kint.

2020. szept. 14. 21:15
 42/72 anonim ***** válasza:
76%

Legrosszabb: a kijarasi korlatozas utan depresszio (magam se ertem.miert akkor)

Legjobb: gyerekeimmel jobb kapcsolat, az egyik gyerekem sokat komolyodott es ez javara valt (felelossegteljesebb lett), tobbet beszeltem a rokonaimmal, mint virus nelkul, sokat foztunk/sutottunk egyutt.

2020. szept. 14. 22:16
 43/72 anonim ***** válasza:
66%

Legjobb: nyugisabban teltek a napok. Tudtam spórolni.

Legrosszabb: az erőltetett maszk, aki nem hordja, azt büntetik.

2020. szept. 14. 22:42
 44/72 anonim ***** válasza:
88%

Legjobb: nagyon jó volt a közlekedés Pesten. A vonaton szinte egyedül ültem, kocsival fél óra alatt átszeltem a várost.

Legrosszabb: Hetente kb. 8-10 órát túlóráznom kellett, amit ráadásul nem fizet a cég, csak lecsúsztathattam.

2020. szept. 15. 02:42
 45/72 anonim ***** válasza:
91%

Legjobb: bevezették a HO-t (igazából március óta itthonról dolgozom), illetve csináltam edzőtermet, van időm edzeni itthon

Legrosszabb: bezárt tavasszal az ovi

2020. szept. 15. 09:40
 46/72 anonim ***** válasza:
70%
Legrosszabb: a szaglasvesztes volt, a legjobb: kokolyabb tunetek nelkul atveszeltem a virust kb 3 het alatt.
2020. szept. 15. 12:10
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
A digitális oktatás miatt több időm lett mindenre. Nem kellett hajnalban keljek hogy beérjek a suliba, órákat buszozni. Elkezdtem edzeni, új hobbikat találtam. Sokkal többet, és hatékonyabban tudtam tanulni mint a suliban, mivel nem voltam állandóan hulla fáradt. Néhány osztálytárs hiányzott egy kicsit, de tartottuk a kapcsolatot.
2020. szept. 15. 18:52
 48/72 anonim válasza:
83%

Legrosszabb: depresszió, +10 kg

Legjobb: még van munkám

2020. szept. 15. 22:50
 49/72 anonim ***** válasza:
80%
A legrosszabb hogy le kellett mondanunk egy, sőt most már minden koncertünket. A legjobb pedig semmi.
2020. szept. 16. 00:50
 50/72 anonim ***** válasza:
#49: melyik együttes? :D
2020. szept. 16. 07:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!