Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami a vírusból származott neked?
Legjobb nekem is az volt, hogy hónapokig a belvárosban ingyen tudtam parkolni.
Legrosszabb: elmaradt családi összejövetelek, húsvéti locsolás stb.
Legjobb: Több minőségi időtöltés a családdal <3
Legrosszabb: Nem mozdultam nagyon ki. Anyukám sokat stresszel, mert eü dolgozó és nem tudtam megnyugtatni :(
Legjobb,együtt volt a szűk család hónapokig.
Legrosszabb,emberi találkozások hiánya.Illetve a jelenlegi anya az orvos felállás.(bemondásra diagnosztizálás,anélkül hogy orvos látná a gyereket,ez engem kiborít mert tőlem is függ mit állapít meg az orvos)
Legjobb: homeoffice
Legrosszabb: maszkhasználat és napi szinten szembesülnöm kell a sok agymosott birkával, aki elhiszi, hogy itt komolyan hatalmas életveszélyes világjárvány van. Kezdve a diplomás kollégáimmal.
Legjobb: soha ilyen közel nem voltunk lélekben a kislányommal mint digitális oktatás alatt. Plusz a sok kerticsapot program hármasban is, barátokkal is.
Legrosszabb: mivel nekem nem volt fizetésem, értelemszerűen az anyagi része. Be nem zárkóztunk mondjuk, de külföldre nem mentünk.
- csapot
Szóval simán csak kerti programok
Legrosszabb: Munkavesztés, segélyre kerülés. Amíg az edzőtermek zárva voltak, ellustulás.
Legjobb: Megengedhettem magamnak teljes 1 hónap hazalátogatást, mivel munkám úgysincs.
Legjobb? Talán annyi max. hogy az 5-ös buszon nem volt tömegnyomor.
A legrosszabb, hogy megint korlátozva van a külföldre való kiutazás, és nem láthatom a Bécsi barátaimat.
Legjobb: magamra tudtam figyelni, hogy mit akarok, mi jó nekem stb. A mindennapi stressz is megszűnt, amit az emberek váltottak ki
Legrosszabb: nincs munkám és lehet nem is lesz, mert jön vissza a járvány
Legjobb: bár csak egy hónapig, de még tavasszal volt egy kis home office, amit imádtam, bárcsak lehetne újra.
Legrosszabb: Félek a koronától, nem akarom elkapni, így aggódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!