Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legjobb és a legrosszabb...

Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami a vírusból származott neked?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:

7: Megszületett már?

8: érdekesen hangzik. mesélnél róla bővebben?

2020. szept. 14. 06:39
 12/72 anonim ***** válasza:
94%

Legrosszabb: hónapokra kiestem a munkából, ez jelentős bevételkiesést okozott a családi kasszának.

Legjobb: hónapokra kiestem a munkából, aminek köszönhetően annyi időt tölthettem a kisfiammal, amennyit azelőtt soha.

2020. szept. 14. 07:01
 13/72 anonim ***** válasza:
92%

Legjobb: 3 hónap otthon, az idős kutyámmal (nemrég halt meg). A tudás, hogy az én munkámat is lehet home office-ból végezni.

Legrosszabb: nem tudom meglátogatni a külföldön élő barátaimat (kettőre is ráférne a lélekápolás). Már unom a "nátha vagy korona?" játékot, pedig csak szeptember közepe van.

2020. szept. 14. 07:12
 14/72 anonim ***** válasza:
95%

Legjobbak: digitális oktatás (egyetem), végre itthon tudtam normálisan enni, nem szorultam rá napközben mindenféle sz*r kajára (ez látszik is), mindig kialhattam magam, online istentisztelet egy túl távoli gyülekezetből, egy csomó mindenre volt idő itthon, amire máskor nem

Legrosszabb: nem tudtam elmenni a határon túli barátaimhoz látogatóba (de ez van olyan rossz, hogy bármit bevállalnék, hogy újra láthassam őket)

2020. szept. 14. 07:21
 15/72 anonim ***** válasza:
57%

Most nagyon kíváncsi vagyok, hogy erre a kérdésre adott válaszokat ki pontozza le.

Az volt a kérdés, hogy kinek mi a legjobb/legrosszabb, odaírta a választ, neki az volt. Akkor??? Esetleg a pontozó tudja, hogy hazudik a válaszoló és nem is ezek a helyes válaszok?

2020. szept. 14. 07:21
 16/72 anonim ***** válasza:
90%

Legrosszabb: hónapokra bevétel nélkül maradtam teljesen. Most, hogy kezd visszajönni a vírus, kapásból megint megcsappant a bevételem elég durván. Az első pár hónapra volt elég tartalékom, még egy ilyen leállást nem bírnánk el anyagilag.

Legjobb: rájöttem, hogy nem akarok életem végéig a mostani szakmámban dolgozni (na jó, ezt már régebben is tudtam), most viszont tudom, hogy mihez szeretnék kezdeni. Azonban ahhoz, hogy abban is fejfelődjön legalább egy ilyen szintre a vállalkozásom, még kb 2évre szükségem van, szóval addig nem szállhatok ki a mostani bizniszből.

2020. szept. 14. 07:24
 17/72 anonim ***** válasza:
88%
Legrosszabb: a bizonytalanság; Legjobb: jobban figyelem a természetet.
2020. szept. 14. 07:25
 18/72 anonim ***** válasza:
94%

Ami kicsit jó volt, az az, hogy volt egy kis nyugodtabb időszak.

Nagy baj szerencsére nem történt, így a legrosszabb az volt, hogy elmaradtak utazásaim.

2020. szept. 14. 07:26
 19/72 anonim ***** válasza:
88%

Legjobb ingyen parkolás

Legrosszabb a maszk hordás

2020. szept. 14. 07:51
 20/72 anonim ***** válasza:
81%

Legjobb, hogy nem kellett emberekkel találkoznom, home officeban dolgozhattam a párommal, sokat lehettem a kutyámmal (és igazából most újra ez a helyzet)

Legrosszabb meg az, hogy féltem az idős rokonaimat, nehogy megbetegedjenek.

2020. szept. 14. 08:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!