Mi a legjobb és a legrosszabb dolog, ami a vírusból származott neked?
7: Megszületett már?
8: érdekesen hangzik. mesélnél róla bővebben?
Legrosszabb: hónapokra kiestem a munkából, ez jelentős bevételkiesést okozott a családi kasszának.
Legjobb: hónapokra kiestem a munkából, aminek köszönhetően annyi időt tölthettem a kisfiammal, amennyit azelőtt soha.
Legjobb: 3 hónap otthon, az idős kutyámmal (nemrég halt meg). A tudás, hogy az én munkámat is lehet home office-ból végezni.
Legrosszabb: nem tudom meglátogatni a külföldön élő barátaimat (kettőre is ráférne a lélekápolás). Már unom a "nátha vagy korona?" játékot, pedig csak szeptember közepe van.
Legjobbak: digitális oktatás (egyetem), végre itthon tudtam normálisan enni, nem szorultam rá napközben mindenféle sz*r kajára (ez látszik is), mindig kialhattam magam, online istentisztelet egy túl távoli gyülekezetből, egy csomó mindenre volt idő itthon, amire máskor nem
Legrosszabb: nem tudtam elmenni a határon túli barátaimhoz látogatóba (de ez van olyan rossz, hogy bármit bevállalnék, hogy újra láthassam őket)
Most nagyon kíváncsi vagyok, hogy erre a kérdésre adott válaszokat ki pontozza le.
Az volt a kérdés, hogy kinek mi a legjobb/legrosszabb, odaírta a választ, neki az volt. Akkor??? Esetleg a pontozó tudja, hogy hazudik a válaszoló és nem is ezek a helyes válaszok?
Legrosszabb: hónapokra bevétel nélkül maradtam teljesen. Most, hogy kezd visszajönni a vírus, kapásból megint megcsappant a bevételem elég durván. Az első pár hónapra volt elég tartalékom, még egy ilyen leállást nem bírnánk el anyagilag.
Legjobb: rájöttem, hogy nem akarok életem végéig a mostani szakmámban dolgozni (na jó, ezt már régebben is tudtam), most viszont tudom, hogy mihez szeretnék kezdeni. Azonban ahhoz, hogy abban is fejfelődjön legalább egy ilyen szintre a vállalkozásom, még kb 2évre szükségem van, szóval addig nem szállhatok ki a mostani bizniszből.
Ami kicsit jó volt, az az, hogy volt egy kis nyugodtabb időszak.
Nagy baj szerencsére nem történt, így a legrosszabb az volt, hogy elmaradtak utazásaim.
Legjobb ingyen parkolás
Legrosszabb a maszk hordás
Legjobb, hogy nem kellett emberekkel találkoznom, home officeban dolgozhattam a párommal, sokat lehettem a kutyámmal (és igazából most újra ez a helyzet)
Legrosszabb meg az, hogy féltem az idős rokonaimat, nehogy megbetegedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!