Mai világban az emberek miért ennyire elpuhultak, kényesek, lusták?
Figyelt kérdés
Nyilván én se vagyok vasember, de rengeteg embernél látni hogy ha valami nehézséggel jár szinte azonnal feladják.
Diéta, sport, fizikai munka, etc.
Mindig minden legyen könnyű, finom, kényelmes. Semmiért ne kelljen dolgozni, szenvedni.
2020. szept. 4. 12:10
11/14 anonim válasza:
Végülis az ősemberek voltak a legjobbak, mamutot vadásztak, a nők meg gyártották a gyerekeket, akik talán nem halva születtek, vagy elérték az 5 éves kort.....
12/14 anonim válasza:
Ezt diktálja a trend s akinek nincs gerince, az ilyen...sz@ralak, de legalább könnyen felismerhetőek ezáltal;)
13/14 anonim válasza:
A '90-es évektől rossz, negatív szülői minta miatt.
14/14 anonim válasza:
8-assal baromira egyet tudok érteni! Attól még, hogy könnyen jutok valamihez, tudom értékelni, intelligencia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!