Az utóbbi időben eléggé elpuhultam, ezen változtatni szeretnék. Miket tudtok ajánlani? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már ilyen kisebb mellem, pocakom van és gáznak tartom. Van itthon egy kondigép, 1db kézi súlyzó (max. 20-25kg) na meg felüléseket és fekvőtámaszokat is tudok csinálni. Nem kigyúrni akarom magamat, csak eltüntetni ezt a zsírt (főleg a mellet) és igényesebb benyomást kelteni. :) Azt megtehetem hogy kevesebbet eszek, de bioétrendet ne igazán ajánlgassatok, inkább az edzésen van a hangsúly.. :) 75kg/180cm/18F2012. júl. 5. 17:58
1/4 anonim válasza:
Fogyásnál pont hogy az étrenden van a hangsúly.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hittem ezt szimpla edzéssel is el lehet tüntetni könnyedén. De akkor nyitott vagyok az étkezési tanácsokra is. :)
2012. júl. 5. 18:21
3/4 anonim válasza:
Csak egy-két helyről nem lehet fogyni, mert nincs helyi zsírégetés. Szálkásító diéta (napi 3g*testtömegkg fehérje és 1,5-2,5g*testtömegkg ch) és aerob edzés is kellene a súlyzós mellé.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kevesebb hülyeséget eszek és többet edzek:D
2012. júl. 6. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!