Elpuhultam, rosszul érzem magam a bőrömben. Hogyan sportolhatnék, ha se időm, se pénzem, se akaraterőm nincsen?
Üdv,ha nincs akaraterőd és valami célod akkor felejtsd el az edzést.Először arra a pontra juss el hogy rá vedd magad arra,hogy esténként vagy amikor az időd engedi menj el sétálni,vagy vegyél kézi súlyzót és otthon picepszezz,tricepszezz,csinálj külön féle hasgyakorlatokat ez pénzbe sem kerül.De a legjobb megoldást abban látnám ha el mennél kondizni havi 5-6 ezerért,akkor és annyit mész le amennyiszer szeretnél.
Én is el voltam tunyulva,de rávettem magam arra hogy jobb ha el megyek box edzésre,meg kondiba mint hogy bent tespedjek a szobában!Valamit találj ki,jön a jó idő nem jó ha nem vagy mozgásban!
"szeresd onmagad"!
Ez a legfontosabb, es akkor mar odafigyelsz arra, hogy "nehervadjon" el.
A gyermekem lehetnel, tehat tudom, hogy mirol van szo. Tehat a szervezetunk olyan, mint egy noveny, egy "rozsa".
Megjelenik a bimbo, majd a virag, s amikor nem gondoskodsz a megfelelo taplalasarol, akkor az elkezd hervadni!
Mindenzt ingyen meglehet valositani, hiszen nagyon sok lehetoseg adott erre, de a legfontosabb az elhatarozas, az akarat es a kitartas!
En is voltam mar hasonlo helyzetben, de mindig "feltudtam" allni, mert ereztem azt, hogy rossz a kozerzetem es neheznek ereztem meg onmagam is, holott nem volt jelen sulyfelesleg.
Nekem ennyi eleg volt ahhoz, hogy elkezdjek valamit, s igy mindig olyan mozgast valasztok, amihez kedvem is van.
Erobic, futas, joga, tanc stb., tehat van mibol valogatni, de Te dontod el, hogy melyiket vegzed. Nagyon fontos, h ogy orommel vegezd, s igy mar felfrissulsz pl.
Valtoztasd meg az etkezesi szokasodat, de nagyon fontos, hogy a Te ized szerint tortenjen az, amit elfogyasztani akarsz, hiszen ez a lenyege, hogy egeszseges legyel.
Kezdjel el setalni a friss levegon, aztan mar hianyozni fog a napi mozgas.
A Geri-jogat nezd meg a youtuben. Fantasztikus! En mivel szeretem a valatoztatast, igy nem jellemzo RAm, hogy egyfele mozgasi format vegzek, s igy kerultem kapcsolatba a jogaval is, mar 20 eve.
Ezt a DVD-t most szereztem be, es mar 3 nap utan ereztem a frissito hatasat, persze kozben mar ehgyomorra ittam a friss leveket, vagy a gyogyteakat is.
En is hasonloan ereztem Magam, s mindig erobikoztam is, de most valahogy nem igazan vagytam ra, s igy kezdtem el ezt, de mar kocogni is jarok!
Na es Enis kevesebbet hasznalom a kocsimat, tehat amikor tehetem, akkor jo messze parkolok, es gyalogosan intezkedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!