Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sos! Mennyi idő lenne amíg...

Sos! Mennyi idő lenne amíg begyógyul, mikor sportolhatnék újra? [anyajegy leszedés]

Figyelt kérdés
Szeretnék leszedetni egy kb fél cm átmérőjű anyajegyet. Kicsivel a hónom alatt, az oldalamnál van. Elmondanátok mit kell erről tudni? Mennyi ideig nem sportolhatnék a leszedés után? Mennyi ideig nem érheti víz, stb?
2010. máj. 16. 21:58
 1/2 anonim válasza:

Szia

Ezt így nem lehet megállapítani, csak ha bőrgyógyász látta. A barátnőmmel egyszerre szedettük le, neki a hátán volt, nekem a nyakamon és az állam alatt. Neki simán megvolt 15perc alatt, és ha jól emlékszem egy hétig nem sportolhatott. Az enyém netszesebb volt,mert mindkettőt varrni kellett. Nagyjából 2-3 hétig nem sportolhattam, a kötés is eddig volt rajtam, és nem is érhette víz. Mondjuk az utóbbit én könnyebben megoldhattam a helye miatt.

2010. máj. 16. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem a lábamon volt fél centis anyajegy, és kb 4 hétig nem sportolhattam, és azt hiszem kb 10napig nem érhette víz.
2010. máj. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!