Hogy higgadjak le gyorsan?
Én is hasonló helyzetben vagyok. Csak én nem mindig tárgyakon vezetem le, hanem néha embereken is, amikor már valaki nagyon belém köt. Nagyon sok pszichológiai könyvet olvastam a dühkezelésről, hogyan rejtsem el az érzelmeimet
Szerencsére ezektől nekem javult, így nem fajult még odáig semmi se, hogy valakit megütöttem volna. Sőt, jobb is lett, mert szinte teljesen kontrollálom az érzelmeimet, de néha még így is van, hogy eláraszt a düh és az agresszió és nem tudom visszafogni
#1 Nekem nincs feleségem, tehát nincs kitől elválni. Ha tovább megyünk: jelenleg épp barátnőm sincs.
2# Köszönöm, ilyen könyveket nem próbáltam még, a közeljövőben szerencsét próbálok majd velük. Esetleg van olyan, amit/amiket kimondottan ajánlanál?
3# Na jó, de ez rajtam hogyan segít? Találjak magamnak egy ilyen nőt? Miről lehet megismerni titeket? :D
6 Keresd az igazságot, békességet, harmóniát, nyugalmat és megtalálod.
Kerüld a dobzódást, a hamisságot, hazugságot-szerető embereket+ a színjátszó embereket.Törekedj az egyenességre és önmagad jobbítására. Ez olyan képletesen mint egy háztakarítás. Ami szemetet találsz magadba, azt kidobod, helyére igaz dolgokat teszel.
3-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!