Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nekem ilyen telefon iszonyom...

Nekem ilyen telefon iszonyom van ? Ti mit kezdtek vele ?

Figyelt kérdés

Mármint attól is ideges vagyok ha csak rezeg. Elég sok ismerősöm haverom-barátom van és elég sokszor jelez ugye így a telefon..de nem annyira sokszor hogy ennek problémának kellenne lennie.

De engem totál kb 4 hívás teljesen kivesz a napi ritmusból. Idegesít ha vissza kell írnom (amikor volt barátnőm 2 hónapja) ebből volt a probléma hogy én miért nem írok vissza. Hiába mondtam hogy engem szó szerint zavar az egész inkább csak élőben beszéljük nem értette meg.

De ugyan ez a helyzet a haverokkal is. Én már mindent élőben akarok inkább intézni. Magamnak való vagyok jobban szeretem a teljes csendet mindennél.

De ez így valahogy nem jó van. Hogy kéne tekinteni erre az egészre hogy jó legyen. Mert kb nekem a szereplési vágyam cseszteti, stresszes vagyok már ez ami szerintem egyáltalán nem normális. Facebookon sem osztok meg szinte semmit..ha meg kikapcsolom a telefont (ami egyébként nálam az egyetlen megoldás kb) akkor meg megsértődnek az emberek..meg nem is tudom mindig, főleg ha valami fontos dolog is van munka stb.

Nagyon zavar ez az egész és kiváncsi lennék más is van ebben az egyébként nevetséges helyzetben és hogy amúgy hogyan kezeli vagy kezelte hogy megszokta.

tegnap 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell folyton online és elérhetőnek lenni. Kapcsold ki a wifit vagy a mobilnetet, némítsf le a telefonodat és kapcsold ki az értesítéseket, és akkor foglalkozz ezekkel, amikor időd és energiád van rá. Nem vagy köteles folyton mások rendelkezésére állni, de ez a fajta idegesség és iszony tényleg nem normális. Nem tudod, mitől lehet? Mióta áll fent?
tegnap 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne kapcsold ki. Némítsd le aztán ha lesz kedved hívd vissza és mond neki hogy nem hallottad mert le voltál némítva. Az üzenetek értesítéseit is ki tudod kapcsolni. Engem nem érdekel ha hív valaki de a telefon hangjától ráz a hideg. Főleg amikor valaki ül mellettem és üzenetet ír és hallom a billentyű hangját, rá is szólok az illetőre hogy legyen kedves némítsa le mert zavar :) Az iphone gyári csengőhangjával meg vallatni lehetne engem. Pedig iphone-om van
tegnap 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A közösségi oldalakon beállítható, hogy miről küldjön értesítést. A felesleges tevékenységet kapcsold ki. A telefonon a közösségi alkalmazás értesítési módja szintén tételesen szabályozható, hogy csak a fontos dolgokról jelezzen.

Annyit hátha fel tudnak fogni az ismerősök is, hogy munkaidőben dolgozol, és nem érsz rá válaszolni és csetelgetni. Aki ezen megsértődik, hanyagolni kell.

tegnap 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Egy pszichológus sokaat segíthet.
tegnap 15:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Azóta van ez amióta többen megismertek tehát kb fél éve. Ezt viszont így végig zongorázom ezeket a dolgokat mert tudom hogy bennem van hiba de egyenlőre nem tudom megoldani hogy jobb mentális állapotban legyek 😆 elég szar szinten vagyok amúgy
tegnap 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne használj telefont.

Mondd meg, keressenek e-mailban, arra majd visszaírsz.

tegnap 16:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint PC-n/laptopon visszaírsz.
tegnap 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Némítsd le és néha küldj nekik zenét vagy képet, hogy érezzék hogy te most nagyon telefonozol és rájuk gondolsz. De írogatni munkaidőben vagy úgy egész nap én is utálok. Nem is értem azokat akik egész nap írogatnak. A párom se szeret írogatni, de az exem folyamatosan igényelte volna.
tegnap 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!