Nekem ilyen telefon iszonyom van ? Ti mit kezdtek vele ?
Mármint attól is ideges vagyok ha csak rezeg. Elég sok ismerősöm haverom-barátom van és elég sokszor jelez ugye így a telefon..de nem annyira sokszor hogy ennek problémának kellenne lennie.
De engem totál kb 4 hívás teljesen kivesz a napi ritmusból. Idegesít ha vissza kell írnom (amikor volt barátnőm 2 hónapja) ebből volt a probléma hogy én miért nem írok vissza. Hiába mondtam hogy engem szó szerint zavar az egész inkább csak élőben beszéljük nem értette meg.
De ugyan ez a helyzet a haverokkal is. Én már mindent élőben akarok inkább intézni. Magamnak való vagyok jobban szeretem a teljes csendet mindennél.
De ez így valahogy nem jó van. Hogy kéne tekinteni erre az egészre hogy jó legyen. Mert kb nekem a szereplési vágyam cseszteti, stresszes vagyok már ez ami szerintem egyáltalán nem normális. Facebookon sem osztok meg szinte semmit..ha meg kikapcsolom a telefont (ami egyébként nálam az egyetlen megoldás kb) akkor meg megsértődnek az emberek..meg nem is tudom mindig, főleg ha valami fontos dolog is van munka stb.
Nagyon zavar ez az egész és kiváncsi lennék más is van ebben az egyébként nevetséges helyzetben és hogy amúgy hogyan kezeli vagy kezelte hogy megszokta.
A közösségi oldalakon beállítható, hogy miről küldjön értesítést. A felesleges tevékenységet kapcsold ki. A telefonon a közösségi alkalmazás értesítési módja szintén tételesen szabályozható, hogy csak a fontos dolgokról jelezzen.
Annyit hátha fel tudnak fogni az ismerősök is, hogy munkaidőben dolgozol, és nem érsz rá válaszolni és csetelgetni. Aki ezen megsértődik, hanyagolni kell.
Ne használj telefont.
Mondd meg, keressenek e-mailban, arra majd visszaírsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!