Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elviselhetetlen hőségben...

Elviselhetetlen hőségben alvás vagy szúnyogoktól szenvedés?

Figyelt kérdés
Fura kérdésnek tűnik, de ti melyiket preferálnátok? Szúnyogháló nem opció. Szúnyogriasztó nem opció.

2020. aug. 6. 23:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Inkább a hőség, belőlem ne táplálkozzanak, engem hagyjanak aludni

Viszont egyébként tényleg van olyan szúnyogháló, aminek öntapadós a széle, meg még szigszalaggal megerősítheted; de ha anyád leszedi, akkor meg csak pénzkidobás. Próbálj minél hamarabb pénzt gyűjteni, akár barátokkal együtt, hogy össze/különköltözhess.

2020. aug. 7. 00:33
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Árnyékolástechnikában dolgoztam egy ideig, beletartozott a redőnyök és szúnyoghálók felszerelése is, elmondom neked, hogy olyan ablak nincs, amire ne lehetne mindkettőt felszerelni, max macerás a megoldása.

Ha a redőnynek mondjuk olyan baja van, hogy nem jön le magától, rá kell segíteni, akkor egyrészt lehet súlyozni, másrészt vannak rolós szúnyoghálók, amik engedik, hogy gondtalanul kinyúlhass rajtuk.

Ha nagyon nem tudjátok megoldani, akkor hívjatok szakembert, nem is kell házhoz hívni, elég ha küldtök email-t képekkel csatolva és biztos vagyok benne, hogy tudnak megoldást mondani. :)

De ha nagyon nincs más, akkor csinálj magadnak valamilyen jellegű hálót, lehet nem lesz a legszebb, de jobb mintha beköpne a légy.

Meg azt is javaslom, hogy mutasd meg anyádnak a válaszokat, szerintem putrikon kívül sehol sem normális már a szúnyogháló nélküli ablak, ezt ő is beláthatná.

2020. aug. 7. 00:51
 23/47 A kérdező kommentje:
Márpedig mi panel első emeletén vagyunk, azt mondja ide nem jönnek be, áá nem , tegnap majdnem beájultam a hőségtől, kinyitottam az ajtót lakáson belül, hajnali 5-ig vadásztam a szúnyogot, nem tudtam lecsapni de a felkelő napra eltűnt szerencsére. Nálunk sose volt szokás, sőt anyám egyenesen megveti a szúnyoghálót.
2020. aug. 7. 00:53
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

#22 vagyok, nem tudom mit mondjak erre, anyádnak vannak valami szellemi gondjai? Nem bántásból, csak ebből tényleg ez jön le.

Az ajtódra nem tudsz felszerelni szunyit, hogy legalább azt tudd nyitva tartani néha?

2020. aug. 7. 01:05
 25/47 A kérdező kommentje:
Nincs, és nem, harmónikaajtó. jelenleg is kungfuzok ezzel a hülye szúnyoggal jelenleg :D
2020. aug. 7. 01:06
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mindent úgy oldottatok meg, hogy a lehető legkényelmetlenebb legyen megoldani ezt a problémát úgy látom. :D

Hát figyelj, vagy kungfuzol tovább, vagy rendbe teszed anyud, hogy ez így nem okés állapot, bár akkor lehet ő is elkezd kungfuzni, csak nem a szúnyogokkal. :DD

2020. aug. 7. 01:11
 27/47 A kérdező kommentje:
Konkrétan minden ellenem van :D
2020. aug. 7. 01:14
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem kell ezen görcsölni, veszek egy db-ot aztán megpróbálod felrakni,ennyire egyszerű, több energia megy el erre a kérdésre és a szúnyogokra mint a hálóra, ennyi idő alatt már rég meg tudtad volna venni és felszerelni.
2020. aug. 7. 01:16
 29/47 A kérdező kommentje:
Fú de irritál, egész nyáron megúsztam, igaz 40 fokban aludtam de megúsztam, most meg ez a 4. kicseszett szúnyog :D És mindenhol ott vannak, ennyit jelent ha anyám estére picit is nyitvahagyja az ajtót nálam. Beleőrülök
2020. aug. 7. 01:23
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Zümmögjenek csak a szúnyogok.

Azok ellen magamra tudom húzni a takarót úgy, hogy ne csípjenek meg, de ha 35-40 fok van (amely ember feletti - nem is értem, hogy gondolták komolyan akik ezt választották, szerintem fogalmuk sincs róla mekkora hőséget jelent ez és valószínűleg csak egy maximum 30 fokos szobához viszonyították) akkor az ellen nem lehet leöltözni.

Gondolkodj logikusan... Egyik ellen tudsz tenni azzal, hogy magadra húzod teljesen a takarót, míg a másik ellen szinte semmit mert bármilyen pózban fekszel, ömlik rólad a víz.

2020. aug. 7. 01:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!