Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elviselhetetlen hőségben...

Elviselhetetlen hőségben alvás vagy szúnyogoktól szenvedés?

Figyelt kérdés
Fura kérdésnek tűnik, de ti melyiket preferálnátok? Szúnyogháló nem opció. Szúnyogriasztó nem opció.

2020. aug. 6. 23:44
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Rakj fel magadnak szúnyoghálót, van már öntapadós is párszáz ft.
2020. aug. 7. 00:02
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Szúnyogháló. Csoda hogy csak a 11. válaszoló mondta ki a varázsszót.
2020. aug. 7. 00:03
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Le méred a méreteket aztán el mész a boltba és keresel majd megveszed és felszereled,úgy is el kell kezdeni felnőlni egyszer.

Ilyenre gondolok [link]

Veszel belőle 2db az egyiket a szoba ajtóhoz teszed a másikat pedig ha van erkélyajtód oda,probléma megoldva, sok sikert, lehet szelőztetni.

2020. aug. 7. 00:07
 14/47 A kérdező kommentje:
Elvileg ezekre az ablakokra nem is lehet rakni, ezek sajnos pont olyanok. A konyhára lehet csak, oda az előző tulaj rakott is, de már szétlyukadt. 20 vagyok amúgy.
2020. aug. 7. 00:10
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam még olyan ablakot ahová ne lehetne.
2020. aug. 7. 00:13
 16/47 A kérdező kommentje:
Elvileg erre nem lehet, amikor megemlítem neki, egyből leordít, hogy ennyire nem vagyok felnőtt, hogy lehetek ennyire dedós, hát erre nem lehet, ez pont olyan. Meg amúgy a kérdésben is kiírtam hogy szúnyogháló nem opció :\
2020. aug. 7. 00:14
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagy költözz el mondanám ezt de nem kell,felnőtt vagy ezért nézd meg fel lehet e rakni?

2000 Ft aztán ha nem vissza viszed, anyád meg nem érthet mindenhez.

2020. aug. 7. 00:22
 18/47 anonim ***** válasza:
72%
Vedd meg,ragd fel és kész,anyád ki lesz akadva de majd meg fog békélni később, más opció nincs, megfulladni sem érdemes csak ártasz magadnak mert nem tudsz rendesen aludi így másnap fáradt leszel és ez így fog menni addig amíg meleg lesz amivel ártasz magadnak.
2020. aug. 7. 00:24
 19/47 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs sajnos, hogy fel lehet-e, de amúgy fél évig szrakodtunk a redőnnyel is, mert eltört ősszel az automata, tavaszra tudtuk megcsinálni. És elvileg a redőny miatt nem lehet felrakni szúnyoghálót, mert különben nem lehet használni vagy mi.
2020. aug. 7. 00:25
 20/47 anonim ***** válasza:
Lukacsosra le kell húzni
2020. aug. 7. 00:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!