Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elviselhetetlen hőségben...

Elviselhetetlen hőségben alvás vagy szúnyogoktól szenvedés?

Figyelt kérdés
Fura kérdésnek tűnik, de ti melyiket preferálnátok? Szúnyogháló nem opció. Szúnyogriasztó nem opció.

2020. aug. 6. 23:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
A klíma viszont opció
2020. aug. 7. 08:11
 42/47 anonim ***** válasza:
Ha elektromos redőny van akkor gondolom klíma már nem gond.
2020. aug. 7. 09:18
 43/47 anonim ***** válasza:

Napközben ablak becsuk, redőny leenged, éjjel ablak kinyit, szunyogírtó valami használata. Ok, hogy némelyik vegyszeres, de nem hinném, hogy hűdenagyon árt.

Klímát beszereltetni horrorösszeg, de utána csak évi 10 a karbantartás. A villanyszámlám 2540 forint.

2020. aug. 7. 09:21
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy? Úgy picsogsz mint egy óvodás kislány.
2020. aug. 7. 09:39
 45/47 anonim ***** válasza:

Szúnyogháló, így kellemes hűvös van rovarok nélkül. :)

Amúgy anyum nekem se engedte soha, gyűlöltem hogy vagy a melegtől vagy a rovaroktól szenvedünk. Azóta se értem hogy mi baja a szúnyoghálóval, de szerencsére mióta nem velük élek azóta élvezhetem ezt a csodás találmányt. Ők meg azóta is szenvednek minden nyáron. :D

2020. aug. 7. 11:24
 46/47 A kérdező kommentje:
Hát akkor a költözés marad opció és addig a 40 fokban alvás
2020. aug. 7. 17:10
 47/47 anonim ***** válasza:

Inkább a hőséget választanám, ugyanis allergiás vagyok a szúnyogcsípésre, bedagad a helye, tűz forró lesz, utána meg látszik vagy egy hónapig a nyoma... =/

De most, ősszel gondolom már megoldódott a probléma.

2020. okt. 11. 18:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!