Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy változhat meg valaki 180...

Hogy változhat meg valaki 180 fokot?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják az emberek nem változnak de én ismerek olyat aki konkrétan teljesen más ember lett.

Nagyon nyitott pozitiv személyiségből egy nagyon zárkózott ember lett. 26 éves ha ez számít.

dec. 26. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
A körülmények hatására. Pl. csalódás. Esetleg egy betegség miatt. Vagy nem ismerted eléggé, csak felszínesen.
dec. 26. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy meg akar változni. Vagy nem bírja a nyomást és bezárkózik.
dec. 26. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Egészítsük ki: negatív irányba nem olyan nehéz változni. Elég pár istenes nagy pofon, egy tragédia, de akár évek-évtizedek alatt felhalmozódó sok apró csalódás is kiválthatja azt, hogy az ember teljesen kifordul magából.

Pozitív irányba már jóval ritkább a teljes változás.

dec. 26. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
attól függ mi történik valakivel..Én egy nyitott személyiség voltam,pár év alatt olyan szinten meg utáltam az embereket,hogy teljesen be zárkóztam.Csak a legszűkebb családom és két ember az akivel kommunikálok.Örülök ha nem találkozom ismerőssel,és boltba is akkor megyek lehetőleg,mikor leg kevesebben vannak.
dec. 26. 18:35
 5/10 Szabobianka3 ***** válasza:
A volt barátnőim 15 év után derült ki hogy csak kihasználtak. Az egyik lefekudt a szerelmemmel. Szerencsére ők költöztek el jó messzire. Letiltottam 40 embert szinte akihez közük volt. És végre a saját életem élem. Nem az ő akartuk szerint
dec. 26. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Csalódott valamiben vagy valakiben. Szomorú. 26 éves, még előtte az élet, visszaváltozhat!
dec. 26. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Mint én. :):(
dec. 27. 01:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Számít, hogy hány éves. Ez az életszakasz nehéz (20-as évek közepe). Társas kapcsoltok, szerelem, munka, munkahelyváltás is nyomaszthatja. Ebben az életkorban sokat gondolkodik az ember azon, hogy mégis mihez kezdjen az életével. Ha kérdezed tőle, nem biztos, hogy beszélni fog róla, hiszen önmagának sem feltétlenül szeretné megfogalmazni.

Majd elmúlik, türelem!

dec. 27. 05:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, valamilyen (masszívabb) csalódás, trauma érte, amire ez volt a "reakciója", lehet, hogy rendszeresen kihasználták, bántották, piszkálták, vagy egy valaki tette ezt, aki egymaga okozott ekkora károkat.
dec. 27. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:
9. 👍
dec. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!