Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha régebben jó humorom volt...

Ha régebben jó humorom volt mára ez, hogy változhatott így meg?

Figyelt kérdés
Nagyon merev lettem és már kicsit sincs humorérzékem.
márc. 18. 06:29
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Általában 7 évente változik az ember. Nagyban befolyásolja a környezete is, hogy merre-hogyan változik.
márc. 18. 07:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha depis vagy vagy simán csak simán rossz időszakon mész keresztül, akkor sem leszel egy humorgyár.
márc. 18. 07:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a környezeteddel van a baj , talán ő miattuk veszítetted el a jó humorod. Azért írom mert velem ez történt , nagyon rosszindulatú és ilyen savanyú emberekkel dolgoztam, jó kedv nuku, csak a károgás ment egésznap. Szép lassan én is savanyú lettem és semmihez sem lett kedvem. Aztán fogtam és kiszakítottam magam ebből a környezetből és jót tett.
márc. 18. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Az se mindegy, hogy a hány éves önmagadhoz hasonlítod magad. Olyan vihorászó-hülyéskedő tinik felnőtt fejjel már nem leszünk :D
márc. 18. 08:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4# De igen!
márc. 18. 09:48
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
#5 az baj, mert egy folyton vihorászó felnőtt egy debil benyomását kelti.
márc. 18. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Inkább nézzen debilnek pár vadidegen, minthogy ne vihorászhassak a barátaimmal🤷‍♀️

30+

márc. 18. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt mondtam, hogy humorizálni vagy nevetni tilos lenne felnőttként xD Én is szeretek viccelődni, senki nem mondta, hogy ez gond lenne, sőt. De egy tini szintjén minden hülyeségen nevetgélni igenis gyerekes, debil dolog 30 évesen.
márc. 18. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Tartom a véleményem, hogy pont nem izgat, ki mi miatt néz debilnek. Nem szoktam visszatartani a nevetést, legyen szó bármiről, ami másnak lehet rohadtul nem vicces, mert előbb eszembe jut, hogy húha ki lát és mit gondolhatna😂
márc. 18. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
9# Jól van nagypapa.
márc. 18. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!