Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy vezetitek le a dühötöket?

Hogy vezetitek le a dühötöket?

Figyelt kérdés
Főleg ha a párotok idegesít fel és nem tudsz már mit csinálni egyszerűen érzed hogy valamit szét vernél de nem lehet. Szóval ilyenkor mit csinlajak? :)

2020. aug. 2. 14:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig elmegyek egyedül sétálni. Addig rovom a köröket, amíg meg nem nyugszom és ráadásul egészséges is. :D
2020. aug. 2. 14:06
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Én délután érek haza munkából, ő este. Ilyenkor szokott belekötni mindenbe. Erre én átmegyek a boltba, veszek egy üveg bort és felülök a villamosra, vagy sétálok egyet. Néha már meg sem várom, hogy hazaérjen.
2020. aug. 2. 14:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Nincs párom, így netezéssel.
2020. aug. 2. 14:16
 4/17 A kérdező kommentje:

De most meleg van sétálni és bolt sincs kis faluba :)

Szóval még várom az ötleteket

Inni meg nem akarok :/ pedig alkoholra gondoltam már

2020. aug. 2. 14:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Van kocsid? Azzal leléphetnél addig.
2020. aug. 2. 14:29
 6/17 anonim ***** válasza:
magamba fojtom.. sajnos.
2020. aug. 2. 14:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Kidobom.

Veszekszünk,ordit mint sakàl (legutobb mert engem felvettek egy jo munkahelyre ezert irigysegböl elkezdett beszolni szekalni, nem hagytam magam, de megis kàntàlta tovabb hogy nem tudok en ugy sem semmit, biztos nem az eszem miatt vettek fel, ebböl lett nagy veszekedes),de sorolhatnam masik exem is, meg az összes sztorit is -

-EN minden esetben szakitok, kidobom a p.csaba es attol jol erzem magam. ami elmulik, mert aztan meg hianyzik a màsik- aztan kibeküles lecseng minden, es igy ezzel telik az élet.

De szoval orditas közepén az a szakitàs es hogy tüntetve hazamegyek es hirtelen ramtör egy szabadsàg euforia, az vmi magasztos olyankor.

2020. aug. 2. 14:42
 8/17 anonim ***** válasza:
7. Egyik baratom probalt volna arra tanitgatni hogy hogy akarok en valivan együtt elni meg csaladot ha ilyen szitukbol menekülök, igenis maradjak a szituban es meg kell tudnunk együtt megoldani az ilyen veszekedeseket is. Abbol meg az lett (probalkoztam erösen), hogy mikor lefeküdtünk aludni en ebren azt vàrtam csak hogy mikor jön hajnalban az elsö busz, es mindig kb 4 kor amikor jött volna, akkor aludtam el...igy masnap is ott voltam vele.
2020. aug. 2. 14:46
 9/17 anonim ***** válasza:
*7.es 8. voltam
2020. aug. 2. 14:47
 10/17 A kérdező kommentje:

Kocsival is merre mennék?!

Ötletem sincs

2020. aug. 2. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!