Mit tegyek, ha cikinek érzem, amikor tampont veszek?
12 éves korom óta menstruálok, mindig anyum vette meg nekem a betétet meg a tampont. Max 5x vettem magamnak meg, és akkor is cikinek éreztem. Ez még 12-13 évesen elment, de most 17 évesen már cikinek érzem, hogy cikinek érzem (xd). Tudom, hogy nem ciki, és olyan, mintha kenyeret vennek, de mindig olyan cikinek érzem megvenni, pedig semmi ciki nincs benne. Olyan gáznak érzem, mert nem elég, hogy menstruálok, még a vásárlással is "kínlódok".
Ennek lehet az az oka, hogy a legelső és a második menstruációmkor cikis helyzetbe kerültem. Mit tegyek?
Ha egy férfi nem tartja cikinek, ha a nejének vesz, akkor te miért?
Mesélek egy példát: férjem, egyik lányommal vásárolt, elfogyott kint a betét, kérdezi a biztonsági őr, hogy mit keres ennyire mondja, hogy mit, erre a fazon jó hangosan az egész üzlet füle hallatára Mari hozz ki betétet.Természetesen az elsőtől, az utolsó szempárig mindenki a férjemre meredt, a gyerek mögé bujt és fuldoklott a röhögéstől:D A férjem nyakig vörösödve, mint egy hős fizetett a kasszánál:D
Mert szerinted a pénztáros nők nem vesznek tampont/betétet?
Mi lesz ha óvszert kell venned, vagy esetleg fogamzásgátlót váltasz ki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!