A mai gyerekek már nem játszanak ugróiskolát, kötélugrást?
Figyelt kérdés
dec. 22. 23:28
1/9 anonim válasza:
Amit nem találnak meg az AppStore-ban azt nem is szeretik.
2/9 anonim válasza:
Az enyém játszik, mert megmutattam neki és játszottam vele együtt. A szülőköm múlik..
7/9 anonim válasza:
Aki járatja óvodába-iskolába a gyerekét, az legalább ott megtanulja, mert vannak ilyen foglalkozások. Csak hát egyeseknél nem szokás az ilyet... bedobja a purgyét a „tablett” elé, aztán az majd vigyáz rá, ugye...
8/9 anonim válasza:
Játszanak; egy relatívan nagy játszótér van hozzánk közel, ott is sokat látni ilyenekkel játszani gyerekeket, illetve a városban, sőt, a megyeszékhelyen is több helyen láttam már ugróiskolás rajzokat a járdákon.
9/9 anonim válasza:
De igen, játszanak, - csak az okos telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!