Felnőtt gyerekek, nektek is megvannak a szüleitekkel a saját mondataitok, szólásaitok? Idézetek mindenhonnan? Használjátok ezeket minden nap?
Figyelt kérdés
És akinek nincsenek ilyenek a családban, az is írja le. És esetleg azok is, akik egyúttal felnőtt gyerekek és már szülők is, náluk hogy alakult. Mik a régi családból, mik az újban, van-e átfedés, vagy egész más a családi élet.szept. 29. 07:01
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Inkább csak ilyen belsős poénok.
3/6 anonim válasza:
Saját belso szemelyesek vannak nálunk is, nem idézetek.
Meg nekem nincs ilyen hogy régi család meg új család. Simán család van.
Pl szuleim rokonaim gyerekem rokonaim gyerekei. Nincs masik "új" anyám apám tesom. Illetve a szuleim uj párját nem veszem 2.anyámnak vagy 2.apámnak. nen is ertem ezt.
4/6 Metionin válasza:
Van persze, illetve volt, már rég nem élek a szüleimmel és ritkán találkozunk. De nagyon sok borzalmas poént tanultam anno apámtól, aki a magyartudását egy pesti munkásszállón szerezte, mondókák a szarról meg hasonló értelmes dolgok. Párommal is megvannak a saját belsős mondásaink, néha eszembe jut, hogy ha kívülálló figyelne minket mondjuk egy kamerán, azt hihetné, hogy totál fogyatékosak vagyunk.
6/6 A kérdező kommentje:
3, nem érted? Elmagyarázom. A régi családod akikkel együtt nőttél fel, mikor gyerek voltál. Amikor ők irányítottak. És most, hogy már felnőtt vagy, ha vannak gyerekeid, akkor ott meg eleinte te vagy a főnök. Ez az új családod, ezt te alapítottad, te választottad ki hozzá a társat.
szept. 29. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!