Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha gyerekeket hallok beszélni...

Ha gyerekeket hallok beszélni énekelni , elesett helyzetben látom őket , vagy egyszerűen olyan zene szól ami gyermekekre emlékeztet azonnal elerednek a könnyeim és alig tudom abbahagyni . Miért van ez ?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok és a nagyszüleim neveltek fel . Ez a dolog gyermekkorban annyira nem volt jellemző de 18 éves korom óta nagyon aktívan velem van és utána "alig térek magamhoz " , rettentően magam alá kerülök . Nem volt a családban gyermekkel kapcsolatos tragédia ezért nem értem , hogy miért történik a dolog . Egyszer amikor az unokahúgom óvodás műsorban a többi óvodással együtt lépett fel anyák napján , annyira eleredtek a könnyeim , hogy gombóc érzés volt a torkomban , hüppögtem és alig bírtam abbahagyni . Csodálkozott is aki látta, hogy az anyja nem sírt én meg igen és ennyire . Ez a mai napig nagyon emlékezetes maradt nekem . Érdemes ezzel pszichológushoz mennem , hogy kiderítsem miért váltják ki a gyermekek ezt belőlem ? Egyáltalán valami magyarázat lehet rá ?
okt. 19. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű gyereket szeretnél nevelni, ha nincs még.
okt. 19. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Anyai ösztönöket kelt fel benned.
okt. 19. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt anyukád melletted. Egyszerre vagy ilyenkor az anya nélküli kisgyerek, és korod révén az eltűnt anya is. Nagy teher lehet az, amit a tudatod alá tuszkoltál.

Keress egy szakembert szerintem.

okt. 19. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A 3#-as nagyon jól összefoglalta a helyzetet. Sajnálom:(.
okt. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!