A szocializmusban mennyire voltak mások az emberek? Láttok mostanság tipikus szocializmusban nevelődött embereket?
Nem akarok nagyon offenzív lenni, de egy egész falu ilyen, és nem szeretném nevén nevezni.
És még én voltam leugatva, hogy normális, ha a postás reggel 6 után benyit a házba minden kiabálás kopogás nélkül...
Erdelyben szulettem, megalazo volt neha kisebbsegnek lenni, de jol eltunk, egyetemet vegeztem, majd Magyarorszagra kerultem. Ugy vegytam ide, mint a gyerek az anyjahoz, magyarorszagot csak anyaorszagnak hivtuk. Ilyen jambosapkat nem hordtam csepel kerekparom sem volt inni es sirankozni sem tettem,hazmestert sem jatszottam, es ledobbentett a magyarok nagykepusege, felsobbrendusege a szocializmusban , erdelyben nevelkedettekkel szemben. Most USA ban elek massachusettsben es senki nem itel meg aszerint, hogy a szocializmusban nevelkedtem es megsem jarok sirankozni, inni jambosapkaban a szomszedokhoz.
Kulonben azt se tudom mi a jambosapka.
ma 23:48
Sajnálom, hogy ebben volt részed, rengeteg magyar bunkó tudom jól, főleg az Erdélyiekkel, meg a Romániaiakkal, de nem mindegyik magyar ilyen, Mi is szégyeljük az ilyen embereket, akiket leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!