Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tanácsoltok, hogy legyek...

Mit tanácsoltok, hogy legyek az a tipikus szép lány, ha nem tartom magam annak?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy nem a közösségi médiában látottakhoz kell hasonlítani magamat, ugyanakkor azt tapasztalom, hogy mégis az ott látott szépségideálra van igény a valóságban. Semmiféle plasztikai beavatkozást nem szeretnék, egyszerűen csak szeretnék szép lenni. Kicsit írok magamról. Azt mondják, hogy babás arcom van (pici orr, pici száj, nagy szem), barna a szemöldököm és a szemem is, hajam szőkés barna. Átlagos a testalkatom és a magasságom is. Semmi kirívó nincs rajtam, semmi jellegzetes. Sokszor mondják, hogy mindig az kell, ami nincs, így van ez az én esetemben is. Sokkal szebbnek látom a szőke, világos hajú embereket. Az öltözködésem nagyon komplex, hangulattól függ. A magassarkútól a sportcipőig terjed a skála, törekszem rá, hogy ne legyek snassz. Tudom, hogy ennyi alapján nem lehet túl sok érdemit mondani, de mégis mit gondoltok, a leírtak alapján nagyon béna vagyok? Nem érzem magam szépnek, másokat mindig sokkal, de sokkal szebbnek látok.

okt. 27. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez alapján tényleg nem lehet sokat mondani, de általában a hozzád hasonló lányok bejövősek szoktak lenni nekem is meg sokaknak is. Mondjuk ha csak szórakozgatni akarsz, kalandozni akkor nagyon rıbancosnak kell lenned ilyen külsővel hogy felfigyeljenek rád a fuckboyok, de ha rendes kapcsolatot akkor valószínűleg jó vagy így.
okt. 27. 21:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, a fuckboyok szóba se jöhetnek.
okt. 27. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján olyan lányt képzelek el akit a legtöbb fiú hosszútávú kapcsolatra akarna, mármint kinézet alapján.

Kaptál már visszajelzéseket a külsőre ?

Sokszor nem csak a külső számít hanem, hogy meglegyen az a pillantás valakivel. Onnantól már tudod, hogy valami elkezdődött.

okt. 27. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Lényegtelen . A nőknek teljesen más a szép ami szerintük kell a férfiaknak. Feleslegesen növesztenek izomsegget festik lilára a hajukat telitetkózzák magukat , szörnyarcot szabatnak mint Kustánczi meg Zimány .Aki klassz szexy a nagy eredeti dudákkal vagy karcsú testtel is klassz , de ti ezt midig túlturbózzátok. Aztán 15 év után előkerül a fotótok és látjátok nem volt gond csak mást favorizáltatok és bolondokat utánoztatok.
okt. 27. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Általában az instagrammos közzöséggi oldalas "szép lányok" csak a tömeget vonzák be, meg a legnagyobb suttyókat, akik aztán kidobják őket 1 sex után.

Szerintem az átlagos külső szép, nekem az számít hogy valaki ne félmeztelen képeket rakjon ki az internetre és ne szívjon semmit, ne járjon "bulikba". Nálam ez az ideális 10/10

okt. 27. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

"Átlagos a testalkatom és a magasságom is."

Ez mit jelent? Ma az átlagos egy elhízott társadalomban azt jelenti, hogy van rajtad legalább 10 kg zsírfelesleg. Átlagos magasságot nem tudom belőni.

Miért nem írod le számszerűsítve?

A leírás alapján olyan szürke kisegér vagy, aki mellett bárki elmegy.

okt. 28. 03:38
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 amúgy szürke kisegér lenne, de amit az arcáról írt azzal engem biztosan megfogna még ha tömegben látom is :D
okt. 28. 07:40
 8/9 anonim válasza:
25%

Szerintem csatolj egy képet, úgy könnyebb picit.

De ha tippelhetnék, teljesen jó külsőd van, csak nincs elég önbizalmad.

okt. 31. 06:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne csatolj képet, nem éri meg a sok random embernek megmutatni magad (esetleg privátban párnak akiről megbizonyosodsz hogy nem f@szverésre akarja használni).
okt. 31. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!