Hogy lehetne azon túltenni magam, azon a tipikus érzésen, hogy konfliktus szituációban nem azt mondtam amit kellett volna, csak utólag jut eszembe hogy mit kellett volna?
Sajnos valamiért nagyon sok veszekedesem volt az életben, egy pszichológus erre azt mondta hogy aki viharos környezetben nő fel az vonzani fogja ezt…
Sokáig nem is érdekelt annyira, meg elég érzéketlen voltam ezzel kapcsolatban, de egy ideje altatót szedek aminek nagyon durva mellékhatása hogy ingerült leszek és iskolás korom óta jönnek vissza a bántások, konfliktusok és bánom hogy akkor nem mondtam meg a magamét.
Nagyon bosszúszomjas lettem tőle.
Pár éve együtt kellett dolgoznom egy nálam fiatalabb lánnyal, 19 évesen került oda ahova én.
Na az összes lány közül akivel valaha “cicaharcom” volt, ez a lány volt a legdurvább…
Egy totál beteg, komplexusos kis tinipicsa volt, aki olyan szinten fejvesztve támadott mint kevesen.
Csak később jottem rá hogy azért mert volt egy kollégánk, akinek én nagyon tetszettem, ő meg szerelmes lett belé… nyilván ilyenkor utalsz a legjobban egy nőt.
Majd mikor elment erről a munkahelyről, többen mondtak hogy ne foglakozzak vele mert 19 éves meg irigy és azért viselkedik így.
Konkrétan kiabálni mert velem, hazudott rólam hogy loptam tőle, hogy loptam a munkahelyről, emiatt volt hogy írtak nekem felettesek hogy beszéljük meg és behívtak az irodába.
Többször beleálltam és en is kiabáltam vele, de tőlem nagyon messze van a Mónika show…
Akkor lett vége mikor egyszer káromkodott és kiabált velem, akkor leorditottam és kikértem magamnak, utána bocsánatot kért, behúzta fülét farkát, majd pár hét múlva sosem láttam többet.
De olyan mély nyomot hagyott bennem és most évek után annyira tudom hogy meg keltett volna ütnöm, vagy megfenyegetni hogy feljelentem… de nem tettem meg mert nem vagyok jó a Mónika show féle ordítozásban…
Többször gondoltam hogy írok neki Facebookon, vagy e-mailt, valami nagyon sértőt, de még nem tettem meg… egyszerűen a hangja, a pofája gondolatától remegek az idegtől….
Régi iskolai bántalmazások is jönnek vissza keményen, főleg menszesz előtt(mint most)
Érdemes írnom ezeknek, vagy inkább hagyjam? Illetve hogy nyugodjak meg?
Indulatkezelési nehézségeid vannak, ez tény.
A kiscsajnak mibaja van ill. volt (mert nyilván nála sem volt monden kerek, ha így viselkedett), az nem a te dolgod, pláne nem így utólag. Említetted a viharos környezetet, meg a pszichológust... nem tudom mikor mennyi ideig jártál, de a leírtak alapján még valószínűleg lenne mit feldolgoznod.
Ha van lehetőséged, szerintem érdemes lenne felkeresned egy pszichológust, és akár önsegítő, önismereti könyveket olvasnod.
Például:
Sonja Lyubomirsky: Hogyan legyünk boldogok
Almási Kitti: A te döntésed
Vámosi Robi: Légy te is bánthatatlan
Azóta jött ez elő mióta gyógyszert szedek
Az idegesség a mellékhatása
Sajnos most is érzem
Nagyon bosszúálló típus vagyok, ez teny és ezeknek az embereknek semmi jót nem kívánok, sőt remelem minél rosszabb lesz a sorsuk
Csak párszor voltam állami pszichológusnal de nem hiszek bennük
Velem sem csinált semmit
Az a rossz ebben, hogy saját magadat is tönkreteszed idegileg, lelkileg.
HA jó dolgokkal foglalkozol, és jó dolgokra gondolsz, akkor sokkal jobban érzed magad és kiegyensúlyozottabb leszel. HA negatív dolgok kötik le a gondolataidat, nem leszel boldog, ezért nem érdemes hülyékre időt pazarolni. Az élet megfizet nekik.
4 megtenném én de folyamatosan jön vissza hogy mit kellett volna mondanom, tennem
Ma is nagyon rossz, ezért is jutott eszembe a kérdés
Van olyan nap amikor teljesen jól vagyok, aztán meg van olyan hogy 5 óráig nem bírok elaludni és már az ásványvizes palackot vagdosom a földhöz….
Általában menszesz előtt egy héttel borul el az elmém, de most pl nem az van és mégis kikeszulok a ptsd-től.
Egyre több frontint kapkodok be minden nap.
"akkor leorditottam és kikértem magamnak, utána bocsánatot kért, behúzta fülét farkát"
Azért te nem tűrted szótlanul a viselkedését és jól is tetted. És még bocsánatot is kért.
Bárcsak az is bocsánatot kérne, aki engem megbántott. Nem kis dolog a bocsánatkérés. Erre gondolj! Behúzta fülét, farkát, tehát te győztél! És ez a lényeg! erre gondolj! Így nyugodj meg, hogy tudjad, hogy te győztél és nem ő.
Nem érdemes már írnod ezeknek, semmi értelme.
Szerintem kezdjél el MagneB6-ot szedni és a Frontint - megbeszélve az orvosoddal - kezdd csökkenteni.
A gyógyszereknek hülye mellékhatásaik vannak és nem jársz jól, ha hosszú távon szeded.
Én a legjobbakat kívánom neked! Legyél kiegyensúlyozott és boldog minél előbb!
Szedek magnéziumot. Mondhatom semmit nem használ
Ma reggel 6kor is az ideg keltett fel.
Ilyenkor már csak a csapkodas segít vagy az önsértés…
Nem egyszer téptem már a hajam, vagy karmoltam meg magam.
Nagyin kevés frontint szedek. 0.5 mg.
Amikor vissza is szoltam, az sem volt annyi amit a másik megérdemelt volna. Utólag annyi minden durva dolog meg fenyegetőzés eszembe jut, de éles helyzetben lefagyok.
Alapvetően én nem szólok senkihez, nálam működik az élni és élni hagyni elv, viszont ha valaki belém köt, a 20 évnyi tűrés után, mostanában szakadt el a cérna.
Érdemes lenne valamit sportolnod, mert sok benned az energia és ha egyszer rosszul vezeted le, akkor még őrizetbe is vehetnek (ha valaki beléd köt és túlreagálod).
Nem ér annyit. Hagyd a francba a hülyéket.
Amíg nem szedtem a xanaxot addig hagytam…
Azóta már a 15 évvel ezelőtti iskolai bántalmazás is jön vissza MINDEN NAP
egyre rosszabb, érzem hogy egyre inkább gyomoridegem van…
És azt sem tudom feldolgozni hogy amiatt roncsolódik a fizikai állapotom is mert egy hulyepicsa idióta féltékeny volt rám egy pasi miatt és ezért vergődött
Kb az összes balhém körül ezt a csajt ruhellem a legjobban
Itt van előttem a feje és bele tudnék vágni egy baltát. Évekkel később ez jön fel bennem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!