Hogy lehetne azon túltenni magam, azon a tipikus érzésen, hogy konfliktus szituációban nem azt mondtam amit kellett volna, csak utólag jut eszembe hogy mit kellett volna?
Sajnos valamiért nagyon sok veszekedesem volt az életben, egy pszichológus erre azt mondta hogy aki viharos környezetben nő fel az vonzani fogja ezt…
Sokáig nem is érdekelt annyira, meg elég érzéketlen voltam ezzel kapcsolatban, de egy ideje altatót szedek aminek nagyon durva mellékhatása hogy ingerült leszek és iskolás korom óta jönnek vissza a bántások, konfliktusok és bánom hogy akkor nem mondtam meg a magamét.
Nagyon bosszúszomjas lettem tőle.
Pár éve együtt kellett dolgoznom egy nálam fiatalabb lánnyal, 19 évesen került oda ahova én.
Na az összes lány közül akivel valaha “cicaharcom” volt, ez a lány volt a legdurvább…
Egy totál beteg, komplexusos kis tinipicsa volt, aki olyan szinten fejvesztve támadott mint kevesen.
Csak később jottem rá hogy azért mert volt egy kollégánk, akinek én nagyon tetszettem, ő meg szerelmes lett belé… nyilván ilyenkor utalsz a legjobban egy nőt.
Majd mikor elment erről a munkahelyről, többen mondtak hogy ne foglakozzak vele mert 19 éves meg irigy és azért viselkedik így.
Konkrétan kiabálni mert velem, hazudott rólam hogy loptam tőle, hogy loptam a munkahelyről, emiatt volt hogy írtak nekem felettesek hogy beszéljük meg és behívtak az irodába.
Többször beleálltam és en is kiabáltam vele, de tőlem nagyon messze van a Mónika show…
Akkor lett vége mikor egyszer káromkodott és kiabált velem, akkor leorditottam és kikértem magamnak, utána bocsánatot kért, behúzta fülét farkát, majd pár hét múlva sosem láttam többet.
De olyan mély nyomot hagyott bennem és most évek után annyira tudom hogy meg keltett volna ütnöm, vagy megfenyegetni hogy feljelentem… de nem tettem meg mert nem vagyok jó a Mónika show féle ordítozásban…
Többször gondoltam hogy írok neki Facebookon, vagy e-mailt, valami nagyon sértőt, de még nem tettem meg… egyszerűen a hangja, a pofája gondolatától remegek az idegtől….
Régi iskolai bántalmazások is jönnek vissza keményen, főleg menszesz előtt(mint most)
Érdemes írnom ezeknek, vagy inkább hagyjam? Illetve hogy nyugodjak meg?
A Frontin (xanax) szedése során érezhet nyugtalanságot, ingerlékenységet, kialakulhat düh, agresszív magatartás, téveszme, rémálmok, hallucináció, elmezavar, szokatlan magatartás. Ha ezeket a tüneteket észleli, kérjük, azonnal értesítse kezelőorvosát.
Volt már értesítve de minden más gyógyszerre Nagyon érzékeny vagyok. Volt olyan amit kipróbáltam és kiütött két napra. A vécére alig tudtam kivenni tőle.
Meg az is kérdés hogy jó-e az, hogy xanax nélkül ennyire nem reagáltam előtte semmilyen inzultációra
Mivel az összes többi gyógyszertol kikeszultem(volt olyan antidepi amiből bevettem az elsőt és olyan tag lett a pupillam mint egy fekete lyuk, rohamaim voltak) így egyszerűen nincs más megoldás most mint a xanax
De 5 éve szedem már és még mindig elég a 0,5 mg naponta
Azért az nagyon kis mennyiség…
De meg így is ilyen durva mellékhatásai vannak
Más kérdés hogy mióta szedem, sokkal tisztábban látom a dolgokat és az ÖSSZES konfliktus amibe valaha belekerültem egyszerre jön vissza a fejemben…
Ha már akkor is szedtem volna a xanaxot akkor sokkal durvább tudtam volna lenni és mondjuk nem lefagyni ha vki tesz ellenem vmit amit amúgy meg kellett volna bosszulnom már ott helyben
Nyilván nekem sokkal jobb ha nyugodt vagyok, főleg pl a 15 évvel ezelőtti iskolai bántalmazás miatt ami ért, hiszen semmi értelme hogy felnőttként most ezen ragodom, de közben meg azt sem bosszultam meg és most meg a duhroham miatt meg akarom….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!