Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz azokról, akik...

Mit gondolsz azokról, akik rendetlenek?

Figyelt kérdés

tegnap 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Mindenki a saját háza körül seperegessen..a szomszéd fűje erősebb mint az enyém. És egyszer volt Budán a kutya vásár
tegnap 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ő dolguk, amíg engem nem zavarnak vele. Pl ahol kosz meg büdös van, oda nem szívesen megyek át, de ha nem vagyok ott, nekem aztán mindegy. Vagy egy darabig egy asztalnál dolgoztunk egy kolléganővel, az ő részén mindig mocsok volt, kicsit azért zavart, múltkor az ő gépén néztem meg valamit, a billentyűzetén is vastag por és retek réteg…😂 Nem emiatt mentem át másik asztalhoz, de örülök, hogy nem ezt kell bámulnom egész nap.
tegnap 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#1:

Neked mi bajod van? Megártottak a Mátyás királyról szóló mesék? 😃

tegnap 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezzel nem okoz másnak kárt, akkor tegye.
tegnap 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is pl. irtó rendetlen vagyok de úgy vagyok vele hogy a zseni átlát a káoszon :D
tegnap 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyilván, ha extrém módon rendetlen, az zavar, ha pl halomban állnak a mosatlanok, széjjelhagyja az alsógatyáit, zoknijait, bogarak mászkálnak mindenhol. Ha kisebb kupi van, tehát nem zavaró mértékben, az nem izgat.

Viszont az érem másik oldala, akik (nem tudom máshogy kifejezni) a rendmániás nácik, a tisztaságért felelős biztosok, hogy centiméter pontosan sorba kell rakni mindent, szín meg nagyság szerint rendezni. Ezek az állandóan kritizáló, besavanyodott hólyagok, akik mindenért szemrehányást tesznek, állandóan cseszegtetik a családtagokat, mert azt hiszik, még a katonaságban vannak.

Ennek a korosztálynak borzalmas a mentalitása, tipikus őskomcsi maradványok, nem véletlen, hogy ezek építették ki hazánkban is a kommunizmust, de lassan megy kifele ez a generáció.

tegnap 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
6# És ezt úgy kell elképzelni, hogyha 1 szem porcica van a földön, már leüvölti a fejedet, és csoda, hogy nem veri bele a fejedet a márványpadlóba...
tegnap 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!