A gazdagabb emberek sokszor miért rendetlenebbek?
Szerintem meg ez pont, hogy egy nagyon hülye általánosítás, mivel az égvilágon semmi összefüggés nincs az anyagi háttér és a rendszeretet között. Én pl pont fordítva vagyok, valamivel jobb anyagi körülmények között élek, és nagyon rendszerető ember vagyok. Míg az a pár közelebbi ismerősöm (kevésbé tehetősek) akiket én ismerek és belelátok az életükbe rettentően rendetlenek.
Mégis eszembe nem jutna összekötni a tényt az anyagi lehetőségeikkel.
Pedig, azért rá lehet mutatni olyan egyszerű összefüggésekre, hogy sokkal nehezebben válnak meg a kacattól vagy ha már valami nem kell, mert mi van ha mégis kell, de pénz meg nincs.
Mégis, szerintem összességében nem az anyagi helyzet határozza meg a rendszeretetet.
Baromi egyszerű: akinek nem a lottón hullott az ölébe a vagyon, az a legtöbb esetben sokkal többet hajt, mint egy átlagos ember.
Mi is a jóléttel párhuzamosan leszünk egyre kupisabbak, mert hacsak nem vezetik helyetted a céget, kénytelen vagy minden időd annak szentelni... a maradékot meg nem feltétlenül egész napos takarítással akarod tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!