A mai nők miért annyira szét szórtak, rendetlenek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 15:40
1/42 anonim válasza:
mert csak a jó életre vágynak, azt pedig nem mindenki kapja meg.
2/42 anonim válasza:
Talán a rohanó világ rezgéseit nem tudják kellőképpen átvenni szerintem ezért, ezt én is tapasztalom egyébként.Főzni meg nem tudnak.
3/42 anonim válasza:
Kikérem magamnak :D Lehet néha szétszórt vagyok, de a rendre figyelek, és igenis főzni is tudok, és szeretek, mert kikapcsol. :)
4/42 anonim válasza:
Énutánam is az uram takarít. Szedi össze a félig üres poharaimat, ruháimat.
5/42 A kérdező kommentje:
Sokaknál azt veszem észre ,hogy a kis kacsójuk makulátlan a műkörmök pedig úgy ragyognak mint az éjszakában a csillagok:D
2015. dec. 7. 15:55
6/42 anonim válasza:
Ők csak gazdag pasikra vadásznak.
7/42 anonim válasza:
És a mai férfiak miért olyan nyávogósak?
8/42 anonim válasza:
Én akkor vagyok szétszórt és rendetlen, ha ki vagyok merülve (főleg idegileg), alapból nem. Mások nevében nem tudok nyilatkozni.
9/42 Rezi Dencia válasza:
"És a mai férfiak miért olyan nyávogósak?"
Kapcsi, üccsi, moncsi, rudcsi...... soroljam?
Na KIKRE jellemző?.)))
10/42 anonim válasza:
Talán mert a nők ugyanannyit dolgoznak,mint a férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!