Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai nők miért annyira szét...

A mai nők miért annyira szét szórtak, rendetlenek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 15:40
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Nem azért de a ridikültök ,meg amikor a vakolatot felviszitek utána olyan a placc mint a csatatér.Egyszerűen képtelenek vagytok magatok után elpakolni.A mosogatógépbe meg könnyebb bepakolni mint elmosogatni:)
2015. dec. 7. 16:07
 12/42 anonim válasza:
54%

Én nem sminkelek és nem hagyok kupit mert kikészít nevelés kérdése az egész.

18 L

2015. dec. 7. 16:13
 13/42 A kérdező kommentje:
Vagy lehet ez annak köszönhető hogy kifogtok egy olyan fa..it aki mellett annyira elkényelmesedtek ,hogy szinte semmi dolgotok nincs csak a magatokat cicomázni kenceficézni:)
2015. dec. 7. 16:18
 14/42 anonim ***** válasza:
Amit példának hoztál, az nem az én műfajom. Másra értettem a szétszórtságot és rendetlenséget, de nálam ez tényleg idegi kimerültség esetén jelentkezik. Nekem anyukám pszichésen instabil, mondhatjuk, hogy beteg, bár a munkájára még nem ment rá. viszont szörnyen kimerítő tud lenni az állapota, és az elmúlt kb. egy évben nagyon elhatalmasodtak rajta a kellemetlen tünetek. Az eddigi legfárasztóbb munkanapom sem volt ennyire idegőrlő, mint ez a helyzet. Amikor jól van, akkor nincs gond, csak az mostanában eléggé ritka. Szóval én otthon nem nagyon tudok pihenni, ha fáradtan hazaesek, kimerülten járok dolgozni (illetve hamarosan ez megoldódik, mert pár héten belül végzünk a lakásom felújításával, addig a szüleimmel lakom).
2015. dec. 7. 16:23
 15/42 anonim ***** válasza:
87%

Ha az ellenkező nem a téma, a férfiak ezerszer irritálóbban tudnak értetlenkedni/nyávogni, mint a nők. Komolyan, szívesebben hallgatnám egy teljes hónapig megállás nélkül ezt a "kapcsi-móncsi" beszédstílust, mint a méla férfi értetlenkedést.

"Miért vesznek fel szoknyát a lányok nyáron?"

"Miért küldenek hangulatjeleket a lányok?"

"Miért szeretik a lányok a rózsaszínt?"

"Ti is észrevettétek, hogy a nők mindig befelé fordítják a wc papír gurigát? MIÉRT???"

Amúgy kérdező, ha már a személyes példahozásnál tartunk, pár éve 2 férfi lakótársam volt, és szerintem ha az ő erőfeszítésükön múlt volna, valószínűleg a csótányok hordták volna szét a lakást.

Szerinted érdemes elgondolkodnom egy "Miért rendetlen a férfi nem?" kérdés kiírásán?

2015. dec. 7. 16:25
 16/42 anonim ***** válasza:
82%

Igen, persze igazad van, a nőket nagyrészt a pasija tarja el a csodálatos magyar átlagfizetésből, otthon se csinálnak semmit csak szépítkeznek, mert persze mindnek személyzete van otthon, vagy ha nincs biztos a pasik főznek, mosnak,takarítanak pakolnak a nő után, miután végeztek a melóval,hát hogyne :D

Szegény kérdező nem jut neked p.nci, főleg nem jóféle ami szerinted kijárna neked mi?

2015. dec. 7. 16:30
 17/42 A kérdező kommentje:
Olyan hogy jóféle nincs mindegyik ugyanaz de látom te megteheted hogy válogasd őket,de nem tudom mi ez a nagy felháborodás én csak egy pofon egyszerű kérdést tettem föl de nem is tudom jutottunk el a pun..ig.Van tipped?
2015. dec. 7. 16:48
 18/42 anonim ***** válasza:
"Olyan hogy jóféle nincs mindegyik ugyanaz" - nincs két ugyanolyan nő...
2015. dec. 7. 16:52
 19/42 A kérdező kommentje:
A pun..ra értettem amit a kollega felvetett,hogy nincs olyan hogy jóféle.
2015. dec. 7. 16:59
 20/42 anonim ***** válasza:
Abból is többfél van, szűkebb, tágabb, csontosabb, zsírosabb... :-)
2015. dec. 7. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!