Nagyon rendetlenek tesómék mit tegyek?
Négyen lakunk eggyütt tesóm,a csaja meg én meg a csajom,de mindig mi mosogatunk rakunk rendet,ezek ha esznek mindent elő hagynak lesz*rnak mindent...Már nekem us elegem van hogy barátnőm csinál mindig mindent ők meg szinte semmit.
Valami ötlet vagy tanács?
Hasonló volt a helyzet nálunk is, unokahúgommal.
1. Szóltam százszor. Elosztottuk (volna) egymás között, hogy ki mit csináljon.. de sz*rt se ért.
2. Sztrájkba léptem, hátha ... de nem! Kb egy hónapig bírtam vagy kicsit több. Aztán csak a sajátomat csináltam meg, de akkor is zavart, hogy ilyen hanyag.
3. Amikor kitakarítottam és még mindig ott állt a mosatlan meg a szemetet se vitte ki (Kb 15 üres ásványvizes palackot szedtem össze utána), elgurult a gyógyszerem valószínűleg, és szétszórtam a szobájában a szennyesét és a szekrényből is kidobáltam a földre a cuccait. Egy darabig kis ösvényt vágva elmászkált, de jött hozzá valaki, ezért fogta magát és rendet rakott.
Azóta nem élünk már együtt, de a vége felé láttam rajta a változást. Nyugodt szívvel hagytam ott. :D
"Már nekem us elegem van hogy barátnőm csinál mindig mindent"
EZek szerint te sem vagy különb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!