Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy tesómék...

Miért van az, hogy tesómék semmit nem mondanak az esküvőjükkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én már mondtam,szóljanak,ha tudok segíteni.1 hónap múlva lagzi,szinte semmit nem tudunk.De arra jó leszek,hogy sofőrködjek egész nap és egész éjjel.Mindenre azt mondják,hogy ráérünk.Pedig egy csomó dolog van,amiben tudnék segíteni,pl díszítés.De azt sem mondják,hogy pénteken este,vagy szombaton kell díszíteni.Pedig azért nekem is szerveznem kellene a napomat,fodrász,egyebek.Kisbaba is lesz,kérdezgetek róla,1 mondattal lerendez a leendő sógornőm.Szívem szerint mostmár hagynám a francba,csak anyámékkal nem akarok kiszúrni teljesen.
2012. dec. 8. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért,mert nem akarják,hogy beleszólj.Persze tudnál segíteni,de őket is meg lehet érteni,ha mondjuk nincs szükségük jótanácsokra.Nem azt írom,hogy biztos akadékoskodnál,hanem óhatatlan,hogy te valamit másképp csinálnál,mint ők és nem akarnak összetüzéseket.
2012. dec. 8. 13:57
 2/4 A kérdező kommentje:
hát igen,lehet.csak nekem is van egy 3 éves kisfiam,akinek az éjjelét meg kell oldanom.mondtam a kisbabával kapcsolatban is,hogy nem fogom mondogatni,hogy nálam hogy volt.de azt hittem,uh után nem intéz el 1 mondattal.
2012. dec. 8. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom.Akkor nem a legjobb a testvéri viszony köztetek.Mindig ilyen titkolózós volt?
2012. dec. 8. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi sem mondtunk senkinek semmit.

Párom testvérének esküvőjéből és gyerekvárásából tanulva jobb ha senki semmit nem tud,igy nem tudnak okoskodni,"segiteni",úgyis mindent jobban tudnak.

2012. dec. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!