Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen rémtörténeteite...

Lányok, milyen rémtörténeteitek vannak az anyósotokkal kapcsolatban, amik végül happy end-del végződtek?

Figyelt kérdés
Az enyém csak remélem, hogy úgy végződik... Tudni kell, hogy anyósom tündéri és kedves, kedveljük egymást, jóban vagyunk. De ő az a típusú anya, aki a tulajdonának tekinti a gyerekeit és magához akarja őket ragasztani. A párommal Budapesten élünk, ők Zalaegerszeg mellett. Nekem jól fizető állásom van egy multicégnél, a párom egy polgármesteri hivatalban dolgozik. A munkája sem túl jó, nagyon stresszes is... És ezt mind elmondja anyukának. Aki minden alkalommal mondogatja neki, hogy költözzön haza, ott minden jobb lesz. Mivel eddig nem ért el eredményt, most elkezdte zsarolni, hogy ő belehal, ha tovább szenved a párom azon a munkahelyen, ő tud neki állást szerezni az iskolában, ahol ő dolgozik, csak költözzön haza. Persze menjek én is, majd találnak nekem is valamit.Ezt teljesen komolyan gondolja, nem viccel, és el is hiszi, hogy ez a legjobb megoldás. Most ultimátumot adtam a páromnak, ha hazaköltözik, a kapcsolatunknak vége. Úgy tűnik, marad és keresünk neki másik állást itt. Bár anyuka érzelmi zsarolásának hála lelkiismeret-furdalása van. Hozzá kell tennem, hogy ez egy évek óta jól működő kapcsolat és szerénytelenül még megjegyezném, hogy anyósom igazán hálás lehetne, hogy ilyen menye van, mint én, aki kedveli, tiszteli őt is és a fiacskáját is. Szóval az én történetem vége még alakulófélben van :) Várom a sztorikat :)
2012. dec. 6. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Hetekig tudnám sorolni, mivel ment az agyamra 5 év alatt, és nem volt olyan szerencsénk, hogy elég messze éljen! A mi happy end-ünk az lett, hogy elváltunk, és soha nem kell látnom a fejét többé! A kisfiát meg tegye, ahova akarja! Azóta olyan társat találtam, aki a helyén kezeli az anyját, és nem maradt meg egy 10 éves értelmi fogyatékos szintjén, aki képtelen nemet mondani a drága anyucinak.
2012. dec. 6. 17:19
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Hat nálunk ugyanez a helyzet, az agyamra megy az anyos, mar lassan eret vágok.
2012. dec. 6. 17:36
 3/14 tetris ***** válasza:
97%
Elég távolságtartó volt velem. Happy end? Meghalt.
2012. dec. 6. 17:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű nő! Ő okos mindenhez ért és tökéletes.... én semmihez nem értek... hát ehhez azt fűzném hozzá, hogy sose dolgozott néha napszámba jár, van 4 gyereke több házasságból és egyik sem szivesen áll vele szóba. Happy and: májusba talán kimegy külföldre.
2012. dec. 6. 17:43
 5/14 sippara ***** válasza:
100%
Alkoholista, agresszív, hitelt hitelre halmozó anyós... Happy end: elköltöztünk, egy hónapja nem is beszéltem vele :D
2012. dec. 6. 17:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak várom a happy endet, hogy elköltözzünk. Semmiképp se add be a derekad, mert végetek :P
2012. dec. 6. 17:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nàlam sincs mèg vège.... sunyi,onzo a fia nyakàn akar èloskodni,a fèrjem 16 èves kora ota rà dolgozott/persze amig meg nem jelentem èn../utàlom..sot annàl is tobb.csak pàr 10 km-rel kène arrèbb koltozzunk ès akkor màr sokkal jobb lenne a kapcsolatunk :D
2012. dec. 6. 18:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
tetris válaszán behaltam :D
2012. dec. 6. 18:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölt, mert szerinte elvettem tőle a fiát, akivel mindig mostohán bánt... elhordott mindennek a szemembe, és mindig azzal volt elfoglalva, mikor válunk már el. A happy endet neki köszönhetem.

Azt mondta a fiának: fiam, válassz, és válasszad azt, akinek többet köszönhetsz, a másiknak fordíts örökre hátat! Na, akkor a férjem elköszönt tőle, lassan 10 éve, és nyugalom lett. Happy end.

2012. dec. 6. 18:58
 10/14 anonim ***** válasza:
utolso..irigyellek!!! :(( a ravasz vènasszony nem mondana ilyet sose..sajna...
2012. dec. 6. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!