Lányok, milyen rémtörténeteitek vannak az anyósotokkal kapcsolatban, amik végül happy end-del végződtek?
Hadd írjak én egy kis pozitívat!
Imádom anyósomat és ő is engem, majhogynem a saját lányaként kezel.
Bocsánat, de marha nagy szerencsém van...
Tulajdonképpen, van is anyósom, meg nincs is. A barátom 9 éves volt, mikor elvesztette az édesanyját. De van helyette egy kotnyeles, nagyszájú, igazi színésznő (ez a munkája, amit haza is visz a drága) nagymama, aki úgy érzi, ha már a lánya nem lehetett az anyósom, neki kell pokollá tenni az életemet. Ezt mondta is, az egész család előtt. Azóta a párom távolságtartó vele szemben, de mégse vághatjuk be előtte az ajtót...vagyis, még nem fordult elő :D
Számára lehetetlen vagyok, semmit sem tudok, mikor nálunk van, még oda is áll mellém mosogatás közben, hogy "ezt így mosd, most öblítsd, ejj, de ügyetlen fehérnép vagy!"
Meg idióta pletykákat terjesztett rólam a páromnak, pl: "Ez a lány lefeküdt a főnökével!" a helyzet viszont, hogy a barátom a főnököm...végülis, így igaz:D
Nem hagyott élni minket soha. A lehető legtöbbször jött, mindig napokra.
Egyszer még a hálószobában is ránk nyitott, és megkérdezte az unokáját, legalább ott jó vagyok-e ... >.<
Happy end? Elköltözött Szlovákiába, és nincs jogsija, tömegközlekedéssel meg nem mer elindulni, szóval nem tud jönni hozzánk többet! :D :))
De karácsonykor megyünk hozzá -.-
Hú milyen anyósok vannak! Néhol nagyonkikerekedett a szemem!
Az én anyósom nem ilyen vészes, mindig csak épp annyira, hogy nyíljon a bicska a zsebemben.
Megbízhatatlan, nem tartja be az alapvető udvariassági szabályokat (pl vasárnap este 8-kor felhívott, hogy beugrana a volt kollégáival megismertetni minket), szívességeket kér (csak ezt intézd el, ezt szereld fel, ezt hozd fel nekem) és úgy ad, hogy hozzáteszi "de cserébe ezt és ezt csináld meg nekem". De ez még nem a legrosszabb anyós, tudom van rosszabb is. De akkor is bosszant.
Happy end? Nemsokára megszületik a kislányunk, ő meg megígérte, hogy heti 2xfél napot tud vigyázni rá (nekem vissza kell mennem hamar dolgozni). Remélem, hogy megint adja a formáját és megbízhatatlan lesz. És ha párszor benne hagy minket a pácban, akkor legalább keményebben el tudunk határolódni tőle, kevesebbet ugrálni neki és nem kell jópofizgatom vele állandóan, csak a kötelező ünnepekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!