Tesómék várandósak, én meg nem tudom hogy álljak hozzá?
Szerintem neked semmit nem kell tenni, nem kell beleszólni, ez a testvéredékre tartozik csak, illetve még a szüleidre.
Az, hogy mi lesz a továbbaikban velük, az ö magánügyük, neked annyi a dolgod, hogy elfogadod, hogy EZ VAN!
Ettől a lány tehet róla, az ő felelőssége dologtól nyílik a bicska a zsebemben... a szexhez ugyanis ketten kellenek és csak 1 hatásos, 100%-os védekezés létezik: ha nem szexelnek.
Persze vannak olyan nők is, akik direkt csőbe húzzák a férfiakat, de nem kell rögtön ezt feltételezni.
Teljesen kétesélyes, hogyan alakul az életük, de biztos nem könnyen, munka nélkül, csak gyest kapva. Mindenesetre a baba az unokaöcséd/húgod lesz, próbálj közel kerülni hozzá. :)
Tesóddal miért távolságtartó a viszony?
Az elsö vagyok, nem letolásnak számtam, elnézést, ha úgy tünt neked.
Csak annyit akartam mondani, hogy várd ki, hogy mi lesz, ez tényleg az ö dolguk.
Lehet belöle igen jó és tartós dolog is, viszont sok esetben a hosszú együttjárás es idösebb kori gyerekvállalás után sem lesz belöle kiegyensúlyozott család.
Többféle sztorit is hallottam. Barátom ilyen kapcsolatból született, a szülei elváltak amikor néhány hónapos volt. Az apuka lemondott a házrészről (az anya szülei vették a házat), cserébe sosem fizetett gyerektartást. Ez eléggé szívás volt.
Egy barátnőm szintén ilyen kapcsolatból lett. Van egy húga, 5 év korkülönbséggel. A szülei együtt vannak, szép ház, kellemes szabadidős tevékenységek... nekik sikerült együtt maradniuk.
Pedig mindkét esetben ilyen fiatalon történt meg a "baj". Szóval nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!